hadi simdi konussana 1ıncı dcıkmıssın bıde bidaha kımseyue cıktı mıktı dıe konusmaYok başkan estağfurullah valla cebimde bi kuruş kalmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hadi simdi konussana 1ıncı dcıkmıssın bıde bidaha kımseyue cıktı mıktı dıe konusmaYok başkan estağfurullah valla cebimde bi kuruş kalmadı
Banapaparalar kime
Kanka ödülü alsaydım cidden atardim da gada nin bi ihtiyaci vardi ona saldim ?etiket bedeli 10 tl ?
ii aksam yola cıkacam senle beraber oynıyakmıpaparalar kime
Peşin Sayan'ın halinbaska oluyor sikinde degilki paranın kime gittiği ????
Tm agahadi simdi konussana 1ıncı dcıkmıssın bıde bidaha kımseyue cıktı mıktı dıe konusma
@Rooster bunu burdan al zıplatırım yoksa gitsin showbet dolandırsınÇeken kişi kaç defa çekmiş .d
Ne ayni kişüler *** ne zmn baga cikti en son syle ?Ulan hep de aynı kişiler mke
yabanciya gitmemis hemsoma gitmis kanka vermis kadar oldun ?Kanka ödülü alsaydım cidden atardim da gada nin bi ihtiyaci vardi ona saldim ?
Ne bilim samu dede öyle dio?Ne ayni kişüler *** ne zmn baga cikti en son syle ?
Ula bare kankalarina cikartma ??@Rooster bunu burdan al zıplatırım yoksa gitsin showbet dolandırsın
Valla bende almadim bak Gada ya saldim ihtiyaci vardi kac gundur ahanda ona gitti ?Ne bilim samu dede öyle dio?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!