Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol şanslar 1 saat geçmeden gördüm beğendimArkadaşlar 1 saatlik boş vaktim var 1 saat içinde beğenen arkadaşlar arasından çekilişle 4 kişiye 25 TL gönderelim çam sakızı çoban armağanı.
Edit: Minimum 25 mesajı olan kişiler listeye dahil
Bidahakine bana atValla bende almadim bak Gada ya saldim ihtiyaci vardi kac gundur ahanda ona gitti ?
KeşkulBirazdan buralar karışır
yok yok bugün ben fre takılayım köşeyi dönecem gibi bir is var içimdeii aksam yola cıkacam senle beraber oynıyakmı
MerhabaLatife yapıyoz cılkını çıkarmayın MKE
Kesin Losing Losing Losingyok yok bugün ben fre takılayım köşeyi dönecem gibi bir is var içimde
*** bana ne zaman sirra gelcek sigara parasi yok saldim parayi valla bidakine sigara alirim ?Bidahakine bana at
Gönlü güzel insan ihtiyacim var diom?*** bana ne zaman sirra gelcek sigara parasi yok saldim parayi valla bidakine sigara alirim ?
La bak agzimi bozdurma *** simdi senin s.g cocukSen dün 100 ü 300 yapadin ne konusuyon
paparalar vortex emihadi simdi konussana 1ıncı dcıkmıssın bıde bidaha kımseyue cıktı mıktı dıe konusma
paparalar kimeÖdülüm geldi kesene bereket
@dodoyazyeter sigaram daha önemli diosan pki?Gönlü güzel insan ihtiyacim var diom?
yokpaparalar vortex emi
senin çekilişlerinde de genelde kediklerine çıkıyor dikkat ettimUla bare kankalarina cikartma ??
Sahte cekilis sahte etkinlik hep multilere cikmisLatife yapıyoz cılkını çıkarmayın MKE
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!