Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene bereketArkadaşlar 1 saatlik boş vaktim var 1 saat içinde beğenen arkadaşlar arasından çekilişle 4 kişiye 25 TL gönderelim çam sakızı çoban armağanı.
Edit: Minimum 25 mesajı olan kişiler listeye dahil
Yine avcumuzu yaladik desene@Apsuvachacha şimdiden tebrikler umarım katlarsin beni de görürsün
TebriklerArkadaşlar 1 saatlik boş vaktim var 1 saat içinde beğenen arkadaşlar arasından çekilişle 4 kişiye 25 TL gönderelim çam sakızı çoban armağanı.
Tebrikler her daim kazancin olmasi dilegiyle ?Arkadaşlar 1 saatlik boş vaktim var 1 saat içinde beğenen arkadaşlar arasından çekilişle 4 kişiye 25 TL gönderelim çam sakızı çoban armağanı.
Kesene bereketArkadaşlar 1 saatlik boş vaktim var 1 saat içinde beğenen arkadaşlar arasından çekilişle 4 kişiye 25 TL gönderelim çam sakızı çoban armağanı.
Neden öyle dedin hocam merak ettimsimdiden tungaya apsuvachacha ya ve delpieroya teprikler bol kazanclar
Ee 2 mesaj kasak gelBizim msj bile yetmiyo
Erinme de 4 mesaj daha atıverBizim msj bile yetmiyo
Nerdesin senEe 2 mesaj kasak gel
Sendemi brutusErinme de 4 mesaj daha atıver
Samuya sözüm var ona para çıkarmaya çalısıyomNerdesin sen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!