Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene bereket yetiştim miSelam arkadaslar Betvaktinde bir miktar param kalmıştı @Boyka01 arkadasımızın da uğraşmaları sonucunda çözdük bende ufak bir miktar twitterda dagıttım burda da 4 kişiye 50 tl verelim dedik.
Şartlar +500 tepkime
00.00 a kadar begenebilirsiniz 00.00 da cekilişi yapariz.
SENDE 1 GÜN BÖYLE BİR ETKİNLİK BEKLİYORUMne bitmez süreymiş yahu
Malesef dger etkinliklere beklerizKesene bereket yetiştim mi
ben böyle uzun süreli yapıp insanları bekletmem ilk 10-15 kişi falan der işi bitiririm tak tak takSENDE 1 GÜN BÖYLE BİR ETKİNLİK BEKLİYORUM
Niye la 1 e kadar değil miMalesef dger etkinliklere bekleri
Metin abi roll master olcak bir gun ama biz göremicez ?SENDE 1 GÜN BÖYLE BİR ETKİNLİK BEKLİYORUM
sen bu kadar ödül de dagıtmassın ama.ben böyle uzun süreli yapıp insanları bekletmem ilk 10-15 kişi falan der işi bitiririm tak tak tak
Göle maya çaldım ya tutarsa ?Niye la 1 e kadar değil mi
kesene bereketSelam arkadaslar Betvaktinde bir miktar param kalmıştı @Boyka01 arkadasımızın da uğraşmaları sonucunda çözdük bende ufak bir miktar twitterda dagıttım burda da 4 kişiye 50 tl verelim dedik.
Şartlar +500 tepkime
az veya çok. herkesin eti budu belli benim imkanım az dagıtmaya yetiyor. keşke elimde olsada hergün roll dagıtım vs yapsamsen bu kadar ödül de dagıtmassın ama.
Önemli olan dağıtmak tabiaz veya çok. herkesin eti budu belli benim imkanım az dagıtmaya yetiyor. keşke elimde olsada hergün roll dagıtım vs yapsam
boyka ben hızır benıde alırmısın knk lısteye hesap askıda sımdı acmakla ugrasmıyım oyle bı ugradım dagıtıma denk gldıksen bu kadar ödül de dagıtmassın ama.
Tebrikler daim olsunSelam arkadaslar Betvaktinde bir miktar param kalmıştı @Boyka01 arkadasımızın da uğraşmaları sonucunda çözdük bende ufak bir miktar twitterda dagıttım burda da 4 kişiye 50 tl verelim dedik.
Şartlar +500 tepkime
Çok dağıttım ama nankör çıktı hepsi ?Önemli olan dağıtmak tabi
TebriklerSelam arkadaslar Betvaktinde bir miktar param kalmıştı @Boyka01 arkadasımızın da uğraşmaları sonucunda çözdük bende ufak bir miktar twitterda dagıttım burda da 4 kişiye 50 tl verelim dedik.
Şartlar +500 tepkime
Insallah sende kazanacan bir gun abiaz veya çok. herkesin eti budu belli benim imkanım az dagıtmaya yetiyor. keşke elimde olsada hergün roll dagıtım vs yapsam
insanlara ayıp olur o hesabını kanıtlarsan alırımboyka ben hızır benıde alırmısın knk lısteye hesap askıda sımdı acmakla ugrasmıyım oyle bı ugradım dagıtıma denk gldık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!