Tut kıs kıs gel mama veriyimHav hav hav trip atıyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tut kıs kıs gel mama veriyimHav hav hav trip atıyo
Ne zaman katıldık üçkağıtçı seni kafam güzeldir mutlakaYüzü olsa rollümü katılmaz tükürdüğünü yalamayı ne kadar seviyor midyeci
Utanmaz yüz var mı ki sende.Ne zaman katıldık üçkağıtçı seni kafam güzeldir mutlaka
Hav hav haaaavvvUtanmaz yüz var mı ki sende.
Emin misin ödemediğime. 1 gün bile geçmeden ödedim. Gell roll yapıyim da para kazan. Yüzsüzlugu seversin senBurda benden 100 lira alıp ödeyemeyip ağladığını yancılarında biliyor bende çok iyi biliyorum ne çabuk unuttun
Hahahahahaha 1 gün geçmeden ödedin mi gerçekten eğer bu doğruysa foruma bir daha girmeyeceğimEmin misin ödemediğime. 1 gün bile geçmeden ödedim. Gell roll yapıyim da para kazan. Yüzsüzlugu seversin sen
Yüzsüzlüğü seversin yine girersin tıpkı rolüme katıldığın gibiHahahahahaha 1 gün geçmeden ödedin mi gerçekten eğer bu doğruysa foruma bir daha girmeyeceğim
yancın geldi burdayımAlkolluymuş bilmem ne yüzsüz midyeci.
Yüzsüzüm ben 100 lira atsana hemen yarın ödeyeceğim pata bulamazsam 2 dağıtım yatar kral olurum yada aç köpek olurum pardon kankanın dediği gibiYüzsüzlüğü seversin yine girersin tıpkı rolüme katıldığın gibi
2 dağıtıma koşa koşa geliyon ya hüüü. Yüzsüz seni. Çok mu acıktınYüzsüzüm ben 100 lira atsana hemen yarın ödeyeceğim pata bulamazsam 2 dağıtım yatar kral olurum yada aç köpek olurum pardon kankanın dediği gibi
İyi dedin ?2 dağıtıma koşa koşa geliyon ya hüüü. Yüzsüz seni. Çok mu acıktın
sana az bi ana bacı sövesim var ama bana yakışmaz degmezsin benimle muhatap olma yeterli senin gibi karaktersiz bi adamla işim olamaz.@BMW yüzsüzü sende beğen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!