Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gala bu dedik öder diye tebrikler.Lan var ya adamsın adam ? 10 dakikada ödedi. Asya pin ödemiyor 10 dakikada. Birileri boğanın kraliysa biz de bahsin kralıyız. Nabberrrrrr. ??
TebriklerLan var ya adamsın adam ? 10 dakikada ödedi. Asya pin ödemiyor 10 dakikada. Birileri boğanın kraliysa biz de bahsin kralıyız. Nabberrrrrr. ??
Tebrikler dostum güle güle harcaLan var ya adamsın adam ? 10 dakikada ödedi. Asya pin ödemiyor 10 dakikada. Birileri boğanın kraliysa biz de bahsin kralıyız. Nabberrrrrr. ??
Çevik yavaş ciğerimi söktünYatırım tavsiyesi değildir
Helall payfix atayım mı kralLan var ya adamsın adam ? 10 dakikada ödedi. Asya pin ödemiyor 10 dakikada. Birileri boğanın kraliysa biz de bahsin kralıyız. Nabberrrrrr. ??
At de at de @Cevik42Helall payfix atayım mı kral
?At de at de @Cevik42
Valla geçen bi bsite benim 197 tl mi 9 saatte ödedi 9 saat ha geldi gelecek ha odediler ödeyecekler diye ecel terleri döktüm. Ben 197 tl için nekadar strese girdim senin allah yardimcin olsun.Yatırım 1.000 TL. Yüzde yüz spor hoşgeldin bonusu ile yine yaptık birşeyler. Öderse aya çıkarım.
Bende ne yaziyorsam odenmis bileValla geçen bi bsite benim 197 tl mi 9 saatte ödedi 9 saat ha geldi gelecek ha odediler ödeyecekler diye ecel terleri döktüm. Ben 197 tl için nekadar strese girdim senin allah yardimcin olsun.
İntikam istiyordu. Herşeyden çok intikam.
Rolling yakışır
Malesef başka yerde yapıyorumRolling yakışır
Bol şans o zamanMalesef başka yerde yapıyorum
Hav hav hav trip atıyoMalesef başka yerde yapıyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!