Yaw la manyakmısın nesin anlamadım 150 tl kazanacagın dıye burada 2 saat yazımı yazayım.Amacın zaten kendini güvenceye almakdı aklınca neyss bol şanslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaw la manyakmısın nesin anlamadım 150 tl kazanacagın dıye burada 2 saat yazımı yazayım.Amacın zaten kendini güvenceye almakdı aklınca neyss bol şanslar
Eskiden Aymar diye yağ markası var idietkinlik için tşkler @Aldoğan kesene bereket
Amacın zaten kendini güvenceye almakdı aklınca neyss bol şanslar
Dostum fazladan Bı kısı secmıssın basta Listecı ve Baska 4 kısı yazdım onuda attım benden yana helali hos olsunilettim payfix @Aldoğan
Var zaten ben hep aimara resmini atıyorum hiç görmedin mi gülen yıldız resmi gibi birşeyEskiden Aymar diye yağ markası var idi
eskindendi aynen artık bizim sana teremyağ teremyağı tavsiye ederim sanaEskiden Aymar diye yağ markası var idi
Beni seçDostum fazladan Bı kısı secmıssın basta Listecı ve Baska 4 kısı yazdım onuda attım benden yana helali hos olsun
aymar aimar deil D:Var zaten ben hep aimara resmini atıyorum hiç görmedin mi gülen yıldız resmi gibi birşey
Caniniz sagolsunsanada helal olsun dost etkinlik bittikten 1 dk sonra geliyorsun her konuya
eyvallahDostum fazladan Bı kısı secmıssın basta Listecı ve Baska 4 kısı yazdım onuda attım benden yana helali hos olsun
Ingilizce okunuşu aimar dir belkiaymar aimar deil D:
Al kacBeyler para bana geldi 172 tl kesintiden dolayi simdi napsak ?
tam yetiyor zatenBeyler para bana geldi 172 tl kesintiden dolayi simdi napsak ?
27 şer dagitBeyler para bana geldi 172 tl kesintiden dolayi simdi napsak ?
ben haric 150 oluyor bana 22kaliyor boyle ben 22tl ile napiyim ?tam yetiyor zaten
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!