Beyler para bana geldi 172 tl kesintiden dolayi simdi napsak ?
Bende 30 var knk sen 172 yi bana at dağıtırım ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beyler para bana geldi 172 tl kesintiden dolayi simdi napsak ?
5 kişi 27 den 135 yapar ? nasıl 150 oluyorben haric 150 oluyor bana 22kaliyor boyle ben 22tl ile napiyim ?
30 demis ya kisi basi ? kardesim biraz mantik ?5 kişi 27 den 135 yapar ? nasıl 150 oluyor
tamam 28 dagıt ne fark eder ki bunu düşünmek icin cok bir şeye gerek yok ki30 demis ya kisi basi ? kardesim biraz mantik ?
30 demis ya kisi basi ? kardesim biraz mantik ?
gerek var 1lirada olsa hak haktir benim icin kimseye fazla gecmesin veya eksiktamam 28 dagıt ne fark eder ki bunu düşünmek icin cok bir şeye gerek yok ki
kanka sen banami saldin ?Yine kazanmisim ?
yaw kesinti oldu dersin olur biter böyle seylerin acıklamasına gerek dahi yokgerek var 1lirada olsa hak haktir benim icin kimseye fazla gecmesin veya eksik
30 demis ya kisi basi ? kardesim biraz mantik ?
Senden önce birine söz verdim brom yakanka sen banami saldin ?
gerek var 1lirada olsa hak haktir benim icin kimseye fazla gecmesin veya eksik
oglum hayirdir *** sanane sen konu disindasin ne atliyon hayirdir derdinmi sorunun mu var benimle mk ?Offf duyarın bu kadarını ilk defa görüyorum kesinti oldu eksik atacan kimse bir şey demez çok düşünüyosan cebinden ver ne kastın be
@Zagor gördün mü adam kazanmadan dağıtım yaptı bi like atmadin
seninde kapali yazamiyorum bi sen kaldin@DodoYAZYETER dm kapalı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!