Hiç söyleme 100 TL vardı yeminle yarım saat de *** oldukumar krizi başka bişeye benzemez
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiç söyleme 100 TL vardı yeminle yarım saat de *** oldukumar krizi başka bişeye benzemez
Yok ya alacaklar var gelirse cosariz yarın da sence gelirmi??? ?? Tutun parası kaldımi onu bile bilmiyompara var yani
rubinin maçı vardı kontak kursaydık oyna derdimHiç söyleme 100 TL vardı yeminle yarım saat de *** oldu
kanka alacaksa sıkıntı işteYok ya alacaklar var gelirse cosariz yarın da sence gelirmi??? ?? Tutun parası kaldımi onu bile bilmiyom
Agony ne demek la ?rubinin maçı vardı kontak kursaydık oyna derdim
ızdırapAgony ne demek la ?
Vay amq ??ızdırap
La yok yat uyu ??Biz harbiden bu maçın gelmesini mi bekliyoz
yo zaman geçiriyoz boş boş *** ben yatıyom kanka iyi geceler cğmlefenBiz harbiden bu maçın gelmesini mi bekliyoz
Yok la miksen gelme yada s ik sen gelmez ?Biz harbiden bu maçın gelmesini mi bekliyoz
Ne iyisi ne gecesi mkeyo zaman geçiriyoz boş boş *** ben yatıyom kanka iyi geceler cğmlefen
Ne bani olm ne diyon banlatmaya çalışsam rostere telegram dan yazarım mk bole ucuz numaralara baş vurmam??banlatmayamı çalışıyon kanka
Hakem 5 penaltı çalsa 1 tanede kendi becerileriyle atsalar olur aslındaYok la miksen gelme yada s ik sen gelmez ?
kanka 3e geliyo para yok *** napcaz başkaNe iyisi ne gecesi mke
bugun 4cü hesap alacagım vardi birinden ına ulaşmaya çalışıyodum ulan ben açıyom onlar banlıyo bi yazamadık elemanaNe bani olm ne diyon banlatmaya çalışsam rostere telegram dan yazarım mk bole ucuz numaralara baş vurmam??
Hakem 5 penaltı çalsa onlar 5 te 5 yaparmı diye düşünüyorum ?Hakem 5 penaltı çalsa 1 tanede kendi becerileriyle atsalar olur aslında
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!