Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş 5 Kişi 20 TL Hangisi Gelirse

Agony

Kayıtlı Üye
1 mılyar parayı 2 gunde *** ettim ve işsizim şuan mobil bozumda gırmıstı 2 hafta once götume 700 tl :D banka borcumda tam 1.700du ve ben hepsini idda da yedim son ödeme 1.700un ayın 10 u bunun haricinde elden borcum da var işsiz de olunca yaşamak zor **
2.5 3 senede 300bin gitti şaka gibi gelenilir belki :D öp başına koy 4 gün önce 6k kaybettim

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bende az maaş patlatmadım az eksi hesap basmadık az maaş günü 6 k lık olmadık az telefon alıp satmadık j7prime 2 :D

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kanka herşey düzgündü yanlış anlama , adam ilk yazmış son düdüge kadar herkesi al diye sonra yine begenenlerden olucak dedik adam herşey sende dedi gitti 1 saat yok , gelmiş o gavatta ortalıgı karıştırdı başladı sen arkadaşlarına cıkardın diye cok alttan aldım amaa dayanamadım
Kanka sorun sende de değil etkinlik sahibi çok kural koydu hepsi gözden kaçtı takip şart dedi sonra yok dedi 90 dk beğenen dedi sonra 70 dedi yani ortalık alak bulak oldu artı çıkanlardan iki kişi tanıyorum sadece onlarla da samimi değilsin

Agony

Kayıtlı Üye
Kanka sorun sende de değil etkinlik sahibi çok kural koydu hepsi gözden kaçtı takip şart dedi sonra yok dedi 90 dk beğenen dedi sonra 70 dedi yani ortalık alak bulak oldu artı çıkanlardan iki kişi tanıyorum sadece onlarla da samimi değilsin
iftira attı kanka kendisine çıkmadı diye işte neyse kimin ne oldugunu gördğk :D

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Agony geldi diye kapattım 4 dakika da 9 sayı cikaramamislar. Şu potansiyelle 4 dakikada 9 sayı çıkmamış

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210831-024511.jpg
    Screenshot_20210831-024511.jpg
    235.7 KB · Görüntüleme: 3

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap