Meto rollde olmadığına göre paran var çocuğu koymussuntebrikler tefo. keşke bende maç sonu alsaydım hemen çekim yapacagım diye ilk çeyrekten gümledim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Meto rollde olmadığına göre paran var çocuğu koymussuntebrikler tefo. keşke bende maç sonu alsaydım hemen çekim yapacagım diye ilk çeyrekten gümledim
Bizde varız dostumApsuvac
Captainjackaparrow
Kondess
Ross1000
Cesaret
@pardonelimkaydı reis liste 5 kişi zaten adam başı 21 yeterli?
Maalesef kardeşim başta vardin snra salmişsin etkinlik sahibinin sıkı takip şartı vardiBizde varız dostum
Şaka misn dostum ortalardada vardımMaalesef kardeşim başta vardin snra salmişsin etkinlik sahibinin sıkı takip şartı vardi
Way mk eve bak mac başı 10.5 hand evdeydi farkı ev atti
Liste yapma hakkı sana mi ait?Maalesef kardeşim başta vardin snra salmişsin etkinlik sahibinin sıkı takip şartı vardi
Hep vardim deme kardes ben seni uzun sure hic görmedim.Ayıptır hep vardim neye göre listeyi yapıyorsun sen ?
20 tl için laf atmayın adminler kontrol eder bi ton yorum yaptım ona göre listeye alırsa alırHep vardim deme kardes ben seni uzun sure hic görmedim.
Aynen varmı itirazin?Liste yapma hakkı sana mi ait?
Laf attigim yok ben gordugumu söylüyorum. Listeci zaten takip ediyor neyin ne oldugu belli.20 tl için laf atmayın adminler kontrol eder bi ton yorum yaptım ona göre listeye alırsa alır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!