pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Papara uygulamasi yok bnde o yüzden bildirim gelmiyo yolladığın zaman burdan yazarsn
Play store gir papara yaz çıkıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Papara uygulamasi yok bnde o yüzden bildirim gelmiyo yolladığın zaman burdan yazarsn
Hani bastan sonra takip edenler var diyordun 5 Kişi içinde? 1 kişi ilk periyot takip etmiş gitmiş kazandı diye listeye almışsın demek istediğim buydu işte onun da benim gibi 15 mesajı varmış bide 20 lirasında değilim ama çok savunuyordun 5 Kişi bastan sona takip ediyordu diye gördük şimdi @Rooster görün bunları lütfenPardon ama sen şizofren misin?
Vay mk harbimiPlay store gir papara yaz çıkıyor.
@pardonelimkaydı sen cekim vermedin demi daha
Neticede sen gene yoksunHani bastan sonra takip edenler var diyordun 5 Kişi içinde? 1 kişi ilk periyot takip etmiş gitmiş kazandı diye listeye almışsın demek istediğim buydu işte onun da benim gibi 15 mesajı varmış bide 20 lirasında değilim ama çok savunuyordun 5 Kişi bastan sona takip ediyordu diye gördük şimdi @Rooster görün bunları lütfen
Hangi site betcool muVerdim.
Olmayayım umrumda değil sorun yok dostum sonuç olarak sen haksız çıktın 1 periyot takip eden adamı listeye almışsın ?Neticede sen gene yoksun
Tm canımOlmayayım umrumda değil sorun yok dostum
Tm dağıtıma başlıyorum@James gönderildi.
Teşekkürler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!