Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı 5 Kişi 20 TL Papara ?

can3535

Kayıtlı Üye
Yaw muhtemelen ara sıra girion foruma ama uslubun cok yanlış
Kardeşim çok sinirliyim haksızlık yapıldı 20 lirasında değilim benim 15 mesajım var diyelim bu kazananlarda benim kadar mesajı olan adam kesin vardır kafasına göre 5 kişi kazandın papara at yazamaz ya hani çekiliş hani nerde olmaz öyle ya @Admin musade etmemesi gerek böyle şeylere kendileri cekilisi yapması gerek resmen çete olunmuş ya

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeşim çok sinirliyim haksızlık yapıldı 20 lirasında değilim benim 15 mesajım var diyelim bu kazananlarda benim kadar mesajı olan adam kesin vardır kafasına göre 5 kişi kazandın papara at yazamaz ya hani çekiliş hani nerde olmaz öyle ya @Admin musade etmemesi gerek böyle şeylere kendileri cekilisi yapması gerek resmen çete olunmuş ya
Babacan yanlışın var ben kimsenin hakkını yemem ama o 5 kişi maçın başından sonuna kadar takip etti

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
La sen malmisın ödül 5 kişiye verilecek ve doğru düzgün takip eden 5 kişi var neyin çekilişi yapılacak ?

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Valla ben sonuna kadar takip ettim ve seni hic aktif gormedim bi baslarda gordum ama diger arkadaslari sık sık gördüm. Yalanci durumuna dusme boşu boşuna. Tek tek incelerler yine ama rezil olursun en fazla. Gerek yok hocam saygılar

can3535

Kayıtlı Üye
Valla ben sonuna kadar takip ettim ve seni hic aktif gormedim bi baslarda gordum ama diger arkadaslari sık sık gördüm. Yalanci durumuna dusme boşu boşuna. Tek tek incelerler yine ama rezil olursun en fazla. Gerek yok hocam saygılar
@Admin Tek tek incelesinler bencede katılıyorum o kazanan 5 kişiden en azından biri benim kadar 15 20 mesajı vardir

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap