Kime atiom simdi payfix@necdet35 atıcaksan @kadircan4747 at
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kime atiom simdi payfix@necdet35 atıcaksan @kadircan4747 at
AboioBende ondan diyorum her foruma adamdın demişsin o forumda neden tepkime kasıyon etkinliğe katılmak için sart var cünkü etkinliğe nicin giriyon para için
Her foruma takılanlara ayar oluyorum birde gelip her forumda etkinlik katılıp muhabbet yok doğru düzgün alıp götürüyo paraları genel için bu arkadaşa demiyorum sadece
Sözü ağızdan çıkardı @necdet35 atıcam 50 dedi sana atsınKime atiom simdi payfix
Payfix kime onu soleHer foruma takılanlara ayar oluyorum birde gelip her forumda etkinlik katılıp muhabbet yok doğru düzgün alıp götürüyo paraları genel için bu arkadaşa demiyorum sadece
Bak güzel kardeşim katıl veya katılma birşey demem forum benim değil babamında değil tanıdığımda değil ama önce gelirsin selamunaleyküm dersin bizde aleykümselam deriz 2 sohbet muhabbet ederiz öyle her forumda para için bulunulmaz onu diyorumBİDAHADA BU FORUMDA HİÇBİR ROLE KATILMAM KARDEŞİM SIKINTI YOK SANA İYİ FORUMLAR BAYRAM BAYRAM KALP KIRMAYALIM
@necdet35 atcam dedi ya ona söylePayfix kime onu sole
BEN ROOSTER BURADA DİYE GELDİM BİLGİBİZDENDEN BERİ BURDAKİ ÇOĞU KİŞİYİ TANIRIM O YÜZDEN GELDİM BU FORUMABak güzel kardeşim katıl veya katılma birşey demem forum benim değil babamında değil tanıdığımda değil ama önce gelirsin selamunaleyküm dersin bizde aleykümselam deriz 2 sohbet muhabbet ederiz öyle her forumda para için bulunulmaz onu diyorum
Bana bise demedi@necdet35 atcam dedi ya ona söyle
Yaw tmm uzatmayin loBEN ROOSTER BURADA DİYE GELDİM BİLGİBİZDENDEN BERİ BURDAKİ ÇOĞU KİŞİYİ TANIRIM O YÜZDEN GELDİM BU FORUMA
Ben orayı demedim hızırın olduğu yeri dedim her forumda pembe gül veriyon dostum selam ver muhabbet edelimBEN ROOSTER BURADA DİYE GELDİM BİLGİBİZDENDEN BERİ BURDAKİ ÇOĞU KİŞİYİ TANIRIM O YÜZDEN GELDİM BU FORUMA
HIZIRIDA SEVERİM O BENİM BEBEĞİMBen orayı demedim hızırın olduğu yeri dedim her forumda pembe gül veriyon dostum selam ver muhabbet edelim
Abi sende herkesi sevionHIZIRIDA SEVERİM O BENİM BEBEĞİM
Herkese pembe gül ???Abi sende herkesi sevion
Oranın modluğunu yaptım ben bir dönem burdaysan sadece buraya takıl birtane turbomuz vardır bizim o heryere sen gibi pembe gül verir ordan alır ordan alır ha bide alamadımı çirkefleşirHIZIRIDA SEVERİM O BENİM BEBEĞİM
TAMAM BURDAYIM HİÇBİRYERE GİTMEMOranın modluğunu yaptım ben bir dönem burdaysan sadece buraya takıl birtane turbomuz vardır bizim o heryere sen gibi pembe gül verir ordan alır ordan alır ha bide alamadımı çirkefleşir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!