Senin ödülü ben aldım@Rexa sana atıyorum papara numaramı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin ödülü ben aldım@Rexa sana atıyorum papara numaramı
yav neyin sansi neyin sanssizligi ne bu isyan alt tarafi 25 tl gecen gun cebimde 800 vardi simdi 0 ama guluyorum yinede neden cunku yarin hersey olabilir adam dagitmis iste kesesine bereket alanlara bol sans isyan etmen be kardesim hayatiniza etki etmez 25 tlBoyle sansinda sansizliginda neyse kazananlari tebrik ederim.
Saglik olsun dostum nasip her şey baska be diyebilirz kiTamam usta zaten konunun açılış sitasi zaten 3 dk önceydi neyse kazananları tebrik ediyorum
Aynen kralSaglik olsun dostum nasip her şey baska be diyebilirz ki
Şike yapsam böle mi çıkardı davaro senceŞikeeee
+1yav neyin sansi neyin sanssizligi ne bu isyan alt tarafi 25 tl gecen gun cebimde 800 vardi simdi 0 ama guluyorum yinede neden cunku yarin hersey olabilir adam dagitmis iste kesesine bereket alanlara bol sans isyan etmen be kardesim hayatiniza etki etmez 25 tl
Usta burda bişey demeb biseyi değiştiricek neden uzatıyorsun adam almadı bitti giddi@Rexar NE KADAR SINSI BIRISIN SENIN GIBI YUZSUZ HAK YIYEN INSANLAR GORUNCE SIINIRIM 10 KATINA CIKIYOR
Sigara alıcam market kapanmadan bi tane sigaram kaldı sabaha işe gidicemSenin ödülü ben aldım
Hahahahah niye öyle dedin ki rexar dürüsttür merttir ama en çokda yaaaaaaavşaktır@Rexar NE KADAR SINSI BIRISIN SENIN GIBI YUZSUZ HAK YIYEN INSANLAR GORUNCE SIINIRIM 10 KATINA CIKIYOR
Ertan bilmedigin sey var ustume gelme .burda ozelimi konusacak degilim.kimseye bisey demedim..ben kendimce olan bisey .o yuzden bisey deme lutfen .kolay gelsin.yav neyin sansi neyin sanssizligi ne bu isyan alt tarafi 25 tl gecen gun cebimde 800 vardi simdi 0 ama guluyorum yinede neden cunku yarin hersey olabilir adam dagitmis iste kesesine bereket alanlara bol sans isyan etmen be kardesim hayatiniza etki etmez 25 tl
Lan ben naptım ** etkinliği açan adam liste sen yap dedi ben istemedim bile gol olana kadar beğenenler al dedi bet365 baktık aldık listeyi kuralo ben mi koydum totoş eğer onun dediğinin dışınfa liste yapsam hak yerdim@Rexar NE KADAR SINSI BIRISIN SENIN GIBI YUZSUZ HAK YIYEN INSANLAR GORUNCE SIINIRIM 10 KATINA CIKIYOR
Ben de 1 sigara var şansa bakSigara alıcam market kapanmadan bi tane sigaram kaldı sabaha işe gidicem
** adamlar geç beğendi diye biz suçlu oldukHahahahah niye öyle dedin ki rexar dürüsttür merttir ama en çokda yaaaaaaavşaktır
kardesim duzelir iste bende onu diyorum nasibin varsa ata biner gelir bulur seni fizandan dert etme ufak seyleriErtan bilmedigin sey var ustume gelme .burda ozelimi konusacak degilim.kimseye bisey demedim..ben kendimce olan bisey .o yuzden bisey deme lutfen .kolay gelsin.
Aynen öyleBen de 1 sigara var şansa bak
Bende 3 tane dönelim istersen ahhahahBen de 1 sigara var şansa bak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!