KirtiO beddua edip duran zırto vardı ona sövün bence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
KirtiO beddua edip duran zırto vardı ona sövün bence
Aha geldi 3 dk iş için o kadar beddua ettin şimdi topluca sana beddua edekte burnun boktan çıkmasın
O kadar dini inancin olsa onu yapmazdin iyiki de almamissin odul gelmedi ben cildirirdim **Aha geldi 3 dk iş için o kadar beddua ettin şimdi topluca sana beddua edekte burnun boktan çıkmasın
Ödül çokta şeyim de sanki saatlerce çalıştık mı ** 2 dklık bişey için vermese gidip niye vermiyon demem sen kaybetmeye mahkumsunO kadar dini inancin olsa onu yapmazdin iyiki de almamissin odul gelmedi ben cildirirdim **
Harbiden bisey sorcam sen gol olunca al dedi listeye dedi dedin baktim oyle bir mesaj yok ???Ödül çokta şeyim de sanki saatlerce çalıştık mı ** 2 dklık bişey için vermese gidip niye vermiyon demem sen kaybetmeye mahkumsun
Kör gözüne gömcürem bu da sana son mesajHarbiden bisey sorcam sen gol olunca al dedi listeye dedi dedin baktim oyle bir mesaj yok ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!