Reis28
Kayıtlı Üye
Aynen öyleIste bu harika kural
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen öyleIste bu harika kural
Tamam gol dk bakıp çıkaramKanka gol gelmeden önce listeyi ypsana
Canın sağolsun sıkıntı yokBEyler çekim gelince atacam yalnız bilginiz olsun
Gol haberini ilk ben verdim bro ben cekilissiz alıyorum galiba de mi ?Kanka gol gelmeden önce listeyi ypsana
he ben begendim mesela ama won olduda begendik degil konuyu yeni gorduk begendik zaten 5 dk oldu acali gol olalida 2 dk oldu kimse firsatci degil kardes merak etme zaten ona gore yaparlar listeyiWoon olduktan sonra begenenlerde vardr??
Sen gelmeden atıldı golBen golde geldim
BEyler çekim gelince atacam yalnız bilginiz olsun
Yaptığın ayıp tam golde geldikWoon olduktan sonra begenenlerde vardr??
Tam golde geldimSen gelmeden atıldı gol
? Ben geldim gol geldi diyende varhe ben begendim mesela ama won olduda begendik degil konuyu yeni gorduk begendik zaten 5 dk oldu acali gol olalida 2 dk oldu kimse firsatci degil kardes merak etme zaten ona gore yaparlar listeyi
Ama benim öyle bak 1.sayfaya ?? Ben geldim gol geldi diyende var
Kanka sabahtan beri 1lira diye geziyosun milletin kısmetine mani olmaya çalışıyosun yakıştıramadım sanaWoon olduktan sonra begenenlerde vardr??
Bana yukselme ertan kardesm seni tanirim iyi insansin senle yan forumda ozelden konusmustk hatrlarsn ordada nick ayni ben dicegmi dedim artik kim ne anlarsa ustune alinmahe ben begendim mesela ama won olduda begendik degil konuyu yeni gorduk begendik zaten 5 dk oldu acali gol olalida 2 dk oldu kimse firsatci degil kardes merak etme zaten ona gore yaparlar listeyi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!