Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet geziyrm halada 1 tl lazim mesela normalmi yani won olunca gelmekKanka sabahtan beri 1lira diye geziyosun milletin kısmetine mani olmaya çalışıyosun yakıştıramadım sana
AhhahahBaşta beğenmiştim listeye bakam derken beğeni geri çektim yanlışla
Bende varim kardesimReis28
Amozonpanters
Tufsn
Cevik42
Roncatto
CaptainJackSparrow
Carpidiem
Frkan1903
Ne alaka usta bu liste bizde vardıkReis28
Amozonpanters
Tufsn
Cevik42
Roncatto
CaptainJackSparrow
Carpidiem
Frkan1903
?????Ahhahah
2 dakika içinde gol olmuş zaten diğer etkinlige göre normal 4 saat sonra gelsende begenmen yeterliEvet geziyrm halada 1 tl lazim mesela normalmi yani won olunca gelmek
eyvallah da kardesim gerek yok mesela zaten her sey ortada ben para icin begenmedim he listeye alirlarsada al odulum senin olsun, onemsiz seyler bunlarBana yukselme ertan kardesm seni tanirim iyi insansin senle yan forumda ozelden konusmustk hatrlarsn ordada nick ayni ben dicegmi dedim artik kim ne anlarsa ustune alinma
8 kişiye 25 iyi giderdi de etkinlik sahibinin kazancı düşüyor işte ?Reis28
Amozonpanters
Tufsn
Cevik42
Roncatto
CaptainJackSparrow
Carpidiem
Frkan1903
Gol gelir gelmez ben yazdim ilk goool diye aslinda ordan anlaşılır bakılırsa kim ne zaman gelmisNe alaka usta bu liste bizde vardık
Kardesm zaten etkinlik sahibide demedimi gol olmadan once begenenleri al diye neyi tartisiyoruz suan2 dakika içinde gol olmuş zaten diğer etkinlige göre normal 4 saat sonra gelsende begenmen yeterli
Niye olmazmış@Kralveben usta böyle liste olmaz ki
Valla gol geldi yazdımGol gelir gelmez ben yazdim ilk goool diye aslinda ordan anlaşılır bakılırsa kim ne zaman gelmis
Ben listede yokum begenmemişim kardeşim farkındaysan neyi tartışıcam seninleKardesm zaten etkinlik sahibide demedimi gol olmadan once begenenleri al diye neyi tartisiyoruz suan
Usta gol geldi yazdım listeye almamış konu açıldı 3 dk sonra gol geldiği zaman yazdimNiye olmazmış
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!