Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Listeci kendini yazarmi yav ??Mahmut8021
Apranax
Eydolu
El matador
Delpiero
Amazonpanters
Fazofb19
Samuria
@Ronaldo10 buyur dostum lıste
Helal olsunKurallara uyan 7 kişi begenmis
7 kişi 20 papara yapıyorum herkes faydalansın
Bende papara yok payfix atabılme sansın varmı dostumKurallara uyan 7 kişi begenmis
Fazofb uymuyorMahmut8021
Apranax
Eydolu
El matador
Delpiero
Amazonpanters
Fazofb19
Samuria
Ben diyecektim payfix diye sesimi cikarmadimKurallara uyan 7 kişi begenmis
Aynen sonradan farkettım dostumFazofb uymuyor
Papara yolladım reisFazofb uymuyor
Papara sanami kankaFazofb uymuyor
Ali bu sefer tuttur ben oynamiyorum gerci bari oynayanlar tuttursunPapara yolladım reis
olum sen az çakal değilsin sende yüzde yokki o kadar arkamdan salladan paranın köpeği olduğun için etkinliklerime katıldın. Ama sende gururda yokki.@kedicik showbetten para dılenırlen bende sana böyle gülüyordum işte nankör seni sen varya neyse allah görüyo ?
Ben senin gibi paranın köpeği olmadığım için senin 1 etkinliğine bile katılmadım.@kedicik showbetten para dılenırlen bende sana böyle gülüyordum işte nankör seni sen varya neyse allah görüyo ?
@kedicik parayı buluc@kedicik showbetten para dılenırlen bende sana böyle gülüyordum işte nankör seni sen varya neyse allah görüyo ?
lan çakkal çakkal konusma aglıyordun bana para diye mke unuttunmu o gunlerı şerefsızlık yapmaolum sen az çakal değilsin sende yüzde yokki o kadar arkamdan salladan paranın köpeği olduğun için etkinliklerime katıldın. Ama sende gururda yokki.
Hocam tam 11.30 da beğendim. Listeye almamış haksızlık degilmidir.Mahmut8021
Apranax
Eydolu
El matador
Delpiero
Amazonpanters
Fazofb19
Samuria
Ya dediğim gibi senin gibi çakalda gurur olmadığı için ne desem boş.@kedicik parayı buluc
lan çakkal çakkal konusma aglıyordun bana para diye mke unuttunmu o gunlerı şerefsızlık yapma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!