Yayuayajajjajaja güldürme amke paran bitince ben senin o halini görecem gülecem devran döner merak etme hadi işine bak ??Ya dediğim gibi senin gibi çakalda gurur olmadığı için ne desem boş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yayuayajajjajaja güldürme amke paran bitince ben senin o halini görecem gülecem devran döner merak etme hadi işine bak ??Ya dediğim gibi senin gibi çakalda gurur olmadığı için ne desem boş.
Bos yapma başka yerde miyavlaYa dediğim gibi senin gibi çakalda gurur olmadığı için ne desem boş.
Dilenmeye devam et hadi arsız köpek.Yayuayajajjajaja güldürme amke paran bitince ben senin o halini görecem gülecem devran döner merak etme hadi işine bak ??
Daha dün para için etkinliklerimide katılıyordun yavşak.Yayuayajajjajaja güldürme amke paran bitince ben senin o halini görecem gülecem devran döner merak etme hadi işine bak ??
Hahahahha bi zamanlar senın gibi mi kedicik ağlıyordun lan telegramda bende suc senın gibi köpeğe bişeyler öğrettim nankör seni hadi miyavlama hadi ?Dilenmeye devam et hadi arsız köpek.
Tepkimen uymadı kurallara bak@Ronaldo10 başkan tam 11.30 da beğendim ve Teb yazdım. Listeye almamış acep haksızlık degiilmidir.
Ya olum sen nasıl bi arsızmışsın yemin ederim.Hahahahha bi zamanlar senın gibi mi kedicik ağlıyordun lan telegramda bende suc senın gibi köpeğe bişeyler öğrettim nankör seni hadi miyavlama hadi ?
Kurallara uyanlara ne zaman gondercen kankaTepkimen uymadı kurallara bak
Papara attımTepkimen uymadı kurallara bak
Ya koçum dediğim gibi herkes kimin ne olduğunu görüyor. Burda para için dilenen kim git geçmişine bak konuş.Hahahahha bi zamanlar senın gibi mi kedicik ağlıyordun lan telegramda bende suc senın gibi köpeğe bişeyler öğrettim nankör seni hadi miyavlama hadi ?
Aynen öyle ben sadece kendımı düşünmüyorum bunuda herkes bılıyor hadı sen git bılgıbızdene burası aşar senı ?Ya koçum dediğim gibi herkes kimin ne olduğunu görüyor. Burda para için dilenen kim git geçmişine bak konuş.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!