Tm kanka sıkıntı yok beklerimYes ama fazla aralikli gonderiom idare et sana en son
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tm kanka sıkıntı yok beklerimYes ama fazla aralikli gonderiom idare et sana en son
Dm bak len ?Yes ama fazla aralikli gonderiom idare et sana en son
Kuruş farklı at düşer yine. Birine 29.99 diğerine 29.88 diğerine 30.01 öyle 16 kişi peşpeşe attım düştü direktYes ama fazla aralikli gonderiom idare et sana en son
Klostrolgik benim herhalde broListedikler tamam beyler gonderildi halo kadir dayi klostrolgik zagor eydolu onlarda birqzdsn elmatsdor
Zagoruda bana yolla?Listedikler tamam beyler gonderildi halo kadir dayi klostrolgik zagor eydolu onlarda birqzdsn elmatsdor
Ahahahahaa ??Klostrolgik benim herhalde bro
Borç istedim adamdan dayıı ??Zagoruda bana yolla?
Yolunda a.şZagoruda bana yolla?
Sen bilinBorç istedim adamdan dayıı ??
Verme kimseye kanka hakeden alır ?????Listedikler tamam beyler gonderildi halo kadir dayi klostrolgik zagor eydolu onlarda birqzdsn elmatsdor
Başlığı da 20 kişi 40 yapsınlar şanın yürüsün ?Listedikler tamam beyler gonderildi halo kadir dayi klostrolgik zagor eydolu onlarda birqzdsn elmatsdor
Borc tahsilati yapiomYolunda a.ş
Hayırlı işler bol kazançlar. Yarına iddaa parası çıktı 5 katıBorc tahsilati yapiom
Ödül gönderdin mi ??Listedikler tamam beyler gonderildi halo kadir dayi klostrolgik zagor eydolu onlarda birqzdsn elmatsdor
Dün atacaktım sana unuttum anca girdim foruma (para bitince) Neyse şanslısın yine ödülden 100 çıktı yarısı sendeBorc tahsilati yapiom
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!