1 dakine söylerimYaw kanka o kadar araştırmaya girene kadar şartları koysaydiniz keşke başta bursa emek verenlere giderdi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1 dakine söylerimYaw kanka o kadar araştırmaya girene kadar şartları koysaydiniz keşke başta bursa emek verenlere giderdi.
Düşünmen yeter knk eyvallahben roll acınca vs hatırlat bana 30 atacam ayıp oldu
Cirkeflik yapacam ?
Ooo yerimde gözün var desene ?Ödülüm gelmiştir teşekkürler @YAMYAM98 @ahmeterkal01
Hadi len bak böyle demesen sana atrdım nahhh sana para ?Vay mk şansına bak az aktif ol aç ?
b.oNo1 ve B.O daha çok telegrmada
Atıyorum kanka5. Kazanan iletişime gecmedi 5. Kazanan özelden payfix atsin
15 dk dolduysa yedege gecir kanki5. Kazanan iletişime gecmedi 5. Kazanan özelden payfix atsin
Kazanda bı etkinlik aç. Yakında coşacam. Burdan ilan ediyorum. Sartlerim 1k tepkime üzeri 2022 dağıtım yapmış olmakKiskanma ?
Sgit burdan bundan sonra etkinlik sahiplerine söylicem almasınlar faydasız ?No1 ve B.O daha çok telegrmada
Süre uzun olursa ipini koparan gelir forumu aktif kullananlar bi bok alamaz yeri gelir milletten 27 isterim ama bu durumlarda 30 tl için kendimi dusurmemYaw kanka o kadar araştırmaya girene kadar şartları koysaydiniz keşke başta bursa emek verenlere giderdi.
Oda ben ???Kazanda bı etkinlik aç. Yakında coşacam. Burdan ilan ediyorum. Sartlerim 1k tepkime üzeri 2022 dağıtım yapmış olmak
Kanka HERKES KENDİ ETKİNLİĞİNİN KURALLARINI KOYARSüre uzun olursa ipini koparan gelir forumu aktif kullananlar bi bok alamaz yeri gelir milletten 27 isterim ama bu durumlarda 30 tl için kendimi dusurmem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!