beni tanıyor musunAyıp ediyorsun kardeşim. Aktif olmasam da tanıdıklar var burda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
beni tanıyor musunAyıp ediyorsun kardeşim. Aktif olmasam da tanıdıklar var burda
NasipBizede takıl dedik
Alistik artik narkoz aliyorum cekilise role girerken nasip degilmis saglik olsunYinemi yoksun knk la
Burada görüyorum da muhabbetim yok seninle kardeşimbeni tanıyor musun
Benim multi@Forzamilan hayırlı olsun kral . Umarım Multi değildir.
Olabilir ?Benim multi
Hangi forumlarda varsın senBurada görüyorum da muhabbetim yok seninle kardeşim
Vay mk şansına bak az aktif ol aç ?Burada görüyorum da muhabbetim yok seninle kardeşim
Aslında tepkime koyardım ben de koymadım etkinlik benim degilEskiden şartlar daha ağırdı ilk girdiğimde 1000 mesaj tepkime vardı oralara ulaşana kadar çok uğraşmıştır
Lan çıkarın şunu parası var bunun keyfilik takılıyor ibne ?Hangi forumlarda varsın sen
Biliyorum kesenize bereketAslında tepkime koyardım ben de koymadım etkinlik benim degil
Önden katılmıyorum diyip arkadan çaktırmadan ödülleri götürüyor um hanım bi kahve yap ta içelimOlabilir ?
Pis muhalefetAyıp edecek bişe demedim aktif görmedim
Yaw kanka o kadar araştırmaya girene kadar şartları koysaydiniz keşke başta bursa emek verenlere giderdi.Hangi forumlarda varsın sen
güle güle harca arada ugra foruma uzun zamandır yoksun senÖdül geldi kesene bereket @ahmeterkal01 emeğine sağlık @YAMYAM98
Cirkeflik yapacam ?Pis muhalefet
No1 ve B.O daha çok telegrmadaHangi forumlarda varsın sen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!