Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Afiyet olsunhahahhaha kahvaltı yapıyorum D
afiyet olsundün ne içmişim jubile yaptım
ramzandan sonra içeriz sözüm olsunafiyet olsun
bensiz bide
saol portkalAfiyet olsun
Daha çok kişi faydalansın die ?Yavvv bu süre neden bukadar uzun tutulur millete işkence cektirmenin ne anlamı varki
Kesene bereket reisArkadaşlar dün roll açmıştım gelirse 7 kişiye 50tl dağıtacağım diye kupon yatmasına rağmen destekleriniz üzere sizi kırmamak için 5 kardeşimize 30tl dağıtım yapılacaktır. 12.00da kazananlar belirlenecektir. Hergun roll dağıtım yapacaz insallah desteklerinizi bekliyoruz.
@YAMYAM98 dostuma selamlar
eyvallah kankamramzandan sonra içeriz sözüm olsun
@Apsuvachacha wonnnDaha 12 olmadımı paramı alıp gitsem
sen hayatta mısın yaKesene bereket reis
Kesene bereketArkadaşlar dün roll açmıştım gelirse 7 kişiye 50tl dağıtacağım diye kupon yatmasına rağmen destekleriniz üzere sizi kırmamak için 5 kardeşimize 30tl dağıtım yapılacaktır. 12.00da kazananlar belirlenecektir. Hergun roll dağıtım yapacaz insallah desteklerinizi bekliyoruz.
@YAMYAM98 dostuma selamlar
10.48 SAATDaha 12 olmadımı paramı alıp gitsem
Yine yaptın totemini hayırlı olsun şimdiden güle güle harca paranı ????
nerde cokluk orda boklukYan taraf olsaydı şimdi 150 kişiydi gene iyi fazla kişi olmadı ????
Tunga canını yerim. Sanki süre uzun olursa 50 kişi 30 mu verilecekDaha çok kişi faydalansın die ?
Tamam Asu geldiyse 4 de düştü şansımız ????Yine yaptın totemini hayırlı olsun şimdiden güle güle harca paranı ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!