Yada tepkime kasmak onu yazmak istemedim ?Tunga canını yerim. Sanki süre uzun olursa 50 kişi 30 mu verilecek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yada tepkime kasmak onu yazmak istemedim ?Tunga canını yerim. Sanki süre uzun olursa 50 kişi 30 mu verilecek
yan tqrafn mk atlasbete sovdum diye ban atmslr mk surede yazmiyo ama saglam sovdumnerde cokluk orda bokluk
YAN TARAFTA PARAN kalınca bir yerde siklemiyorlar burda cebinden ödüyorlar haklıysan eğer
FARK BU.
Ödül ödül dürTunga canını yerim. Sanki süre uzun olursa 50 kişi 30 mu verilecek
Benim dediğim den bunu mu cikardinnerde cokluk orda bokluk
YAN TARAFTA PARAN kalınca bir yerde siklemiyorlar burda cebinden ödüyorlar haklıysan eğer
FARK BU.
Allah yardımcın olsunGüvenlik knka
Bu forum sponsorlarında paran kalmaz haksızsanyan tqrafn mk atlasbete sovdum diye ban atmslr mk surede yazmiyo ama saglam sovdum
yürüyen wonnYine yaptın totemini hayırlı olsun şimdiden güle güle harca paranı ????
Yok yan tarafta cok kisi var ama o forumu yonetenler adam değil paran kalınca destek vermiyor kimseBenim dediğim den bunu mu cikardin
Liste sende dimi tepkime koycanÖdül ödül dür
Adamın gönlünden kopmus söylemiş dedigin KELİMELER YANLIS ben sana diyim
durmadan sahte etkinlikler açılıyor aga bi de acayiplesti iyicenerde cokluk orda bokluk
FARK BU.
kanka.zaten heo bu forumun sponsorlarina yatrm yapiyrm cunku paramin kalmicagni biliyrmBu forum sponsorlarında paran kalmaz haksızsan
Kalırsa dahi adminler yardımcı olur .
bende de tepkime istemedi arkadasListe sende dimi tepkime koycan
Hep destek tam destek kesene bereketArkadaşlar dün roll açmıştım gelirse 7 kişiye 50tl dağıtacağım diye kupon yatmasına rağmen destekleriniz üzere sizi kırmamak için 5 kardeşimize 30tl dağıtım yapılacaktır. 12.00da kazananlar belirlenecektir. Hergun roll dağıtım yapacaz insallah desteklerinizi bekliyoruz.
@YAMYAM98 dostuma selamlar
REZİL BİR ŞEY YAW İNSANLARLA DALGA GECMEKdurmadan sahte etkinlikler açılıyor aga bi de acayiplesti iyice
Iyi Sustum her yigidin yoğurt yemesi farklı. Ben böyle yememÖdül ödül dür
Adamın gönlünden kopmus söylemiş dedigin KELİMELER YANLIS ben sana diyim
Aynen öylekanka.zaten heo bu forumun sponsorlarina yatrm yapiyrm cunku paramin kalmicagni biliyrm
Bedava para yakalıon onada bahane uretıyon meto laYavvv bu süre neden bukadar uzun tutulur millete işkence cektirmenin ne anlamı varki
En cok hangısınekanka.zaten heo bu forumun sponsorlarina yatrm yapiyrm cunku paramin kalmicagni biliyrm
Onu biliyoruz sate önceden yardımcı oluyorlardı. Şimdi pek tinlamiyirlar ben saten artık hiç bir forma güvenerek bir siteye yatırım yapmıyorum 2 3 tane site var bunlardan hiç yatırım yapmamYok yan tarafta cok kisi var ama o forumu yonetenler adam değil paran kalınca destek vermiyor kimse
betovusEn cok hangısıne
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!