basın sagolsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allah rahmet eeylesinArkadaşlar dün gece babamı kaybettik. Bilmiyorum bi daha girer miyim buraya ama hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın
Başınız sagolsun kardeim mekanı cennet olsun inşallah Allah sabrını da verir umutsuzluga düşmeArkadaşlar dün gece babamı kaybettik. Bilmiyorum bi daha girer miyim buraya ama hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın
Arkadaşlar dün gece babamı kaybettik. Bilmiyorum bi daha girer miyim buraya ama hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın
Başın sağolsun dostumArkadaşlar dün gece babamı kaybettik. Bilmiyorum bi daha girer miyim buraya ama hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın
Oooo kimler gelmişAllah sana ve yakınlarına sabır versin başka acı yaşatmasın. Nur içinde yatsın inşallah.
Basin saolsun kanka mekani cennet olsun.Arkadaşlar dün gece babamı kaybettik. Bilmiyorum bi daha girer miyim buraya ama hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın
Başın sağolsun kardeşim allah mekanını cennet eylesinArkadaşlar dün gece babamı kaybettik. Bilmiyorum bi daha girer miyim buraya ama hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın
başın sagolsun acunArkadaşlar dün gece babamı kaybettik. Bilmiyorum bi daha girer miyim buraya ama hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!