Tskler knka lakin likeni geri al madem takip edecek arkadaşlar yararlansin knkaBol şans işteyim takipleyemicem size bol şans
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tskler knka lakin likeni geri al madem takip edecek arkadaşlar yararlansin knkaBol şans işteyim takipleyemicem size bol şans
Du bende alam like mi nasılsa çökerim?Tskler knka lakin likeni geri al madem takip edecek arkadaşlar yararlansin knka
Alıyım abi seni mi kırıcamTskler knka lakin likeni geri al madem takip edecek arkadaşlar yararlansin knka
Bol şansHerkese iyi akşamlar iyi forumlar kupon kazanırsa bu şekil dağıtım olacak ilk beğenen 20 kişi arasından liste yapılır TC onay şart gol oldukça yazılsa yeterli sıkı takibe gerek yok
Listeci müsaitse @Muric81 ağabey
Yav belki bana devredecek ??? arada bir gol yazar o ??Tskler knka lakin likeni geri al madem takip edecek arkadaşlar yararlansin knka
Nerdesin len gözlüğünün camına mıctığım???Bol şans
Le lo letsey hegge zaman devir zamaniDu bende alam like mi nasılsa çökerim?
GolllllllYav belki bana devredecek ??? arada bir gol yazar o ??
Yazarsa almasin kendi diyo olm yazmicam?Yav belki bana devredecek ??? arada bir gol yazar o ??
Knka yanlış anlamada hergun mi boyle aç kaliyon ailenle yaşamiyon mu yada is falan yokmu bi kac kere yazdin da bi kac gun once dikkatimi cekti Allah yardımcın olsun@Muric81 ama takip şartı kalkarsa üzülürüm abi yarın öğlenki yemek param gider
Bi bu bide @CaptainJackSparrow hep ac?Knka yanlış anlamada hergun mi boyle aç kaliyon ailenle yaşamiyon mu yada is falan yokmu bi kac kere yazdin da dikkatimi cekti Allah yardımcın olsun
Palantis38 i unutmayalım oda garibanBi bu bide @CaptainJackSparrow hep ac?
Abi ailevi mesele biraz karışık yemek kartı bu ay gelecek 3 ay dolmadan göndermiyorlarmış bu ay sorun çözülecek yani bende böyle olsun istemezdim kusura bakmayınKnka yanlış anlamada hergun mi boyle aç kaliyon ailenle yaşamiyon mu yada is falan yokmu bi kac kere yazdin da bi kac gun once dikkatimi cekti Allah yardımcın olsun
Hiç bır zaman acım demediPalantis38 i unutmayalım oda gariban
Yok knka estağfurullah kotu anlamda demedim bi müracaat edecek yer yokmu misal he bak bide s.e.d yeni program acmis basvur belki cikar bisiAbi ailevi mesele biraz karışık yemek kartı bu ay gelecek 3 ay dolmadan göndermiyorlarmış bu ay sorun çözülecek yani bende böyle olsun istemezdim kusura bakmayın
S e d neYok knka estağfurullah kotu anlamda demedim bi müracaat edecek yer yokmu misal he bak bide s.e.d yeni program acmis basvur belki cikar bisi
Market param cikar der genelde neyse Allah yardımcıları olsun bizde cok yokluk gorduk suan orta derece sukurHiç bır zaman acım demedi
O neyYok knka estağfurullah kotu anlamda demedim bi müracaat edecek yer yokmu misal he bak bide s.e.d yeni program acmis basvur belki cikar bisi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!