Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
SosyaL ekonomik destegi devlettn basvuru oluyorS e d ne
Sana ne???Bolsans
Bir sürü borç harç var abi bize çıkmaz varlıklı insanlara çıkıyor öyle şeylerSosya ekonomik destegi devlettn basvuru oluyor
Bilmediğin pok yok nerde para orda meto?SosyaL ekonomik destegi devlettn basvuru oluyor
Hatta hep roling bile yapardım ama bazı olaylar son 2 ayda mafetti@Muric81 2 aya kadar hiç böyle yemek parası vs istemedim öyle sıkıntı yoktu ama şuanki işin durumu öyle abi yemek kartı çıkana kadar bende istemezdim böyle forumlarda yemek para yemek parası vs diye gezmeyi ama bazı kazalar iş değiştiliği sonuç ortada son 2 ay
Allah yardımcınız olsun dostumHatta hep roling bile yapardım ama bazı olaylar son 2 ayda mafetti
Bugün 30 buldum bir yerden payfix e atayım dedim isbank atm den kartsız işlemle yatirdim öyle olmuyormuş.mk şansımı dikim 30 TL den de olduk .mail attım hesaba geri gönderecekler onu da banka kesecek zaten mk ??SosyaL ekonomik destegi devlettn basvuru oluyor
Bana at gelince?Bugün 30 buldum bir yerden payfix e atayım dedim isbank atm den kartsız işlemle yatirdim öyle olmuyormuş.mk şansımı dikim 30 TL den de olduk .mail attım hesaba geri gönderecekler onu da banka kesecek zaten mk ??
La ben dokunamiyom ki banka anında kesiyor mk biri 50 yolladı bir ara papara ya atayım dedim işlem yaparken bir baktım bakiye yetersiz diyor vay mk dedim ne ara kestiniz dedim kendi kendimeBana at gelince?
3 Aralık'ta zengin olacam ??? o zaman yollarım sana ??Bana at gelince?
Bol şansHerkese iyi akşamlar iyi forumlar kupon kazanırsa bu şekil dağıtım olacak ilk beğenen 20 kişi arasından liste yapılır TC onay şart gol oldukça yazılsa yeterli sıkı takibe gerek yok
Listeci müsaitse @Muric81 ağabey
Buralardayım abiiNerdesin len gözlüğünün camına mıctığım???
tam da tampa bay izliyorum 2 numara gelecek mi bakalımAtlar yerini aldı start verilmek üzere ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!