Takip şart mıFB basket bjk maçında 82sayi atarsa dönüş biletinde benden evden almassin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Takip şart mıFB basket bjk maçında 82sayi atarsa dönüş biletinde benden evden almassin
Bakmak lazim meslegin ne dicem kumarbazim dicem?Dayı sizin oralardla iş yok mu çıkım gelim
Muhsin için yazdim rol felan yokTakip şart mı
Sağol dayimmmm düşünmen yeterFB basket bjk maçında 82sayi atarsa dönüş biletinde benden evden almassin
Hayırdır serko bıraktın mı işiDayı sizin oralardla iş yok mu çıkım gelim
Madem bu kadar mutavazisin gelmesede benden?Sağol dayimmmm düşünmen yeter
Valla dayı sakat oldum ya işten oldum kredi borcu var her ay acil iş bulmam lazım meslek her telden var dayı sıkıntı yokBakmak lazim meslegin ne dicem kumarbazim dicem?
Birakmak zorunda kaldım kankaHayırdır serko bıraktın mı işi
Yok istemem valla geçende attın ztnMadem bu kadar mutavazisin gelmesede benden?
5dakika sonra hesabindaHayırdır serko bıraktın mı işi
5dk hesabindaYok istemem valla geçende attın ztn
Pedere kredi çektirdim diyordun bide yara yedin o zamanBirakmak zorunda kaldım kanka
Yav atma alla allaa5dk hesabinda
Aynen kanka pederin haberide yok işten olduğumdan şuan napacam bilmiyom çıkmaza girdim Allah kimseyi çıkmaza sokmasın evin içinde kafayı yiyom mkrPedere kredi çektirdim diyordun bide yara yedin o zaman
?Muhsin için yazdim rol felan yok
@kadircan4747 bana atar msn dayıYav atma alla allaa
Peki sen bilin atmiyomYav atma alla allaa
Sence atmiyim?@kadircan4747 bana atar msn dayı
AtarmiyimSence atmiyim?
Dönerken alcam ztn evden gerek yok dayiii ? otobüse bineni zkym 100 lira olmuş 200 km yol trenle giderim ucuzaPeki sen bilin atmiyom
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!