AtmazsinAtarmiyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
AtmazsinAtarmiyim
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 14050
HAYDİ HAMBURG DİYORUZ
listeciyi ben belirliceğim.
BU YIL DAĞITIMI OLAN KİŞİLER KATILABİLİRLER.
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 14050
HAYDİ HAMBURG DİYORUZ
Seni bu yüzden seviyorum yasindan cok fazla olgunsun?@EL MATADOR valla bildiğim iş yok hiçbiryerde senin yapacağın en mantıklı şey Bi fabrikaya girmek 5kdan aşağı maaşın olmaz tatilin günün belli olur ben okulu bitirip askere gidecem dönüşte bisey bulamazsam öyle yapacam
İşten dolayı takip edemeyecem ? bol şansEkli dosyayı görüntüle 14050
HAYDİ HAMBURG DİYORUZ
Kupon gelirse benden sana 30yeterki boyka kazansinİşten dolayı takip edemeyecem ? bol şans
Sana dehset kizginim paran bitti dimiMaçın başlamasına son 2 dakika hamburg ve @Boyka01 ya başarılar ?
Öyle yapacağım knk olmadı mecbur artık@EL MATADOR valla bildiğim iş yok hiçbiryerde senin yapacağın en mantıklı şey Bi fabrikaya girmek 5kdan aşağı maaşın olmaz tatilin günün belli olur ben okulu bitirip askere gidecem dönüşte bisey bulamazsam öyle yapacam
Bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 14050
HAYDİ HAMBURG DİYORUZ
Dayı durumlar sıkıntılıydı sana mahcup olduğum için dönüş yapamadım biliyorsun seni kırmam o gün dagitimdan sonra kalan kart borcuna gitti hala da ödüyorum yoksa kafamı kırarım seni kırmam ?Sana dehset kizginim paran bitti dimi
Kopardın helal
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!