pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Biz gidince nakit ödül konuları açmaya başlamış. Aşağılık aciz pislik...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hala burdan katılan varsa söyle rollerime almayayım dağıtımlardan muaf olucaklarKatılım sağlayan arkadaşları not aldım muhabbeti kesiyorum orayı bırakıp buraya gelip sonra 3 kuruş için etkinliğe katılmak benim görüşüme ters.
hala burdan katılan varsa söyle rollerime almayayım dağıtımlardan muaf olucaklar
gönder gelsinVar kanka ondan dedim ya atıyorum özelden.
kardeşim orda etkinlige katılana para için burda benden para yok böyle bilinsin şahısta kim olursa olsun farketmez para benimAlakasız yorum yapmayın boş boş duyar kasmayada gerek yok ben diğer foruma çok alıştığım için bakıyorum oraya burada da hep dostlar var diye katıldım he orada da herhangi birşeye katılmadım ama katılana saygı gösterilmesi lazım..burada gelip oraya söven sonra da orada etkinliğe katılan varsa orası ayrı tabi yanlıştır.
Alakasız yorum yapmayın boş boş duyar kasmayada gerek yok ben diğer foruma çok alıştığım için bakıyorum oraya burada da hep dostlar var diye katıldım he orada da herhangi birşeye katılmadım ama katılana saygı gösterilmesi lazım..burada gelip oraya söven sonra da orada etkinliğe katılan varsa orası ayrı tabi yanlıştır.
Dostlar bakin oyle seylere cok takilmayin ihtiyaci olan kisi istedigi yere gider.adamin ihtiyaci varsa neden katilmasin.ben katilmadim.gerci de onlar acisindan da dusunun biraz. Oyle argoyla ayristirarak olmaz.
Elbette para senin ama gereksiz gruplaşmaya yol açarsın örneğin orayla sorunu olmayan biri orada etkinliğe katıldı diye tavır alirsan oda sana alırkardeşim orda etkinlige katılana para için burda benden para yok böyle bilinsin şahısta kim olursa olsun farketmez para benim
canı yanının diline vuruyo kardeşim sponsor sitelerde 22k param kaldı ikisindede bi ***** yiyemediler büronun arkasında durdular umrumda değil açıkcası gruplaşmak falanElbette para senin ama gereksiz gruplaşmaya yol açarsın örneğin orayla sorunu olmayan biri orada etkinliğe katıldı diye tavır alirsan oda sana alır
bn muhabbeti keserim demedim etkinliklerden muaf tutarım dedimherkesin paraya ihtiyacı var kardesim isteyen katılır isteyen katılmaz sadece etkinlik için gidiyorum muhabbet sohbete girmiyorum
sizin dediğinize göre wustelerk,james gibi adamlarda benim gibi etkinliğe gidiyor onlarladamı muhabbetı keseceksınız daha bissürü varda aklımda degıl suan
Görende Elli tane muhabbeti var sanır... HıkkkkOnlardan bahsediyoruz zaten, duyar değil bu neyin duyarını kasacaz ** sen oraya salla sonra git etkinliğe katıl dediğim gibi kardeş bana ters saygısızlık da yapmadım muhabbeti kesecem dedim o kadar.
Sadece forum ismi olarak düşünmemek gerekir örneğin paran kaldıysa ban yeme uğruna seni savunurum kim olursa olsun haklının yanındayız ama burada da kalırsa? Sonuçta forum isminden ziyade içindeki dostlar önemli neyse uzatmaya gerek yok yav herkesin düşüncesi kendinecanı yanının diline vuruyo kardeşim sponsor sitelerde 22k param kaldı ikisindede bi ***** yiyemediler büronun arkasında durdular umrumda değil açıkcası gruplaşmak falan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!