Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Ah Kurye Ah...

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
siktirsin gitsinler *** cocukları bi aikime yaramazlar

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Katılım sağlayan arkadaşları not aldım muhabbeti kesiyorum orayı bırakıp buraya gelip sonra 3 kuruş için etkinliğe katılmak benim görüşüme ters.

GAMBLER

Kayıtlı Üye
Alakasız yorum yapmayın boş boş duyar kasmayada gerek yok ben diğer foruma çok alıştığım için bakıyorum oraya burada da hep dostlar var diye katıldım he orada da herhangi birşeye katılmadım ama katılana saygı gösterilmesi lazım..burada gelip oraya söven sonra da orada etkinliğe katılan varsa orası ayrı tabi yanlıştır.

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dostlar bakin oyle seylere cok takilmayin ihtiyaci olan kisi istedigi yere gider.adamin ihtiyaci varsa neden katilmasin.ben katilmadim.gerci de onlar acisindan da dusunun biraz. Oyle argoyla ayristirarak olmaz.

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Alakasız yorum yapmayın boş boş duyar kasmayada gerek yok ben diğer foruma çok alıştığım için bakıyorum oraya burada da hep dostlar var diye katıldım he orada da herhangi birşeye katılmadım ama katılana saygı gösterilmesi lazım..burada gelip oraya söven sonra da orada etkinliğe katılan varsa orası ayrı tabi yanlıştır.
kardeşim orda etkinlige katılana para için burda benden para yok böyle bilinsin şahısta kim olursa olsun farketmez para benim

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye

Onlardan bahsediyoruz zaten, duyar değil bu neyin duyarını kasacaz ** sen oraya salla sonra git etkinliğe katıl dediğim gibi kardeş bana ters saygısızlık da yapmadım muhabbeti kesecem dedim o kadar.

GAMBLER

Kayıtlı Üye
Şahsen hoşuma giden etkinlik veya dağıtıma denk gelirsem katılırım bu sebeple de tavır alacak birinin olacağını düşünmezdim

GAMBLER

Kayıtlı Üye
kardeşim orda etkinlige katılana para için burda benden para yok böyle bilinsin şahısta kim olursa olsun farketmez para benim
Elbette para senin ama gereksiz gruplaşmaya yol açarsın örneğin orayla sorunu olmayan biri orada etkinliğe katıldı diye tavır alirsan oda sana alır

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
herkesin paraya ihtiyacı var kardesim isteyen katılır isteyen katılmaz sadece etkinlik için gidiyorum muhabbet sohbete girmiyorum
sizin dediğinize göre wustelerk,james gibi adamlarda benim gibi etkinliğe gidiyor onlarladamı muhabbetı keseceksınız daha bissürü varda aklımda degıl suan

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Elbette para senin ama gereksiz gruplaşmaya yol açarsın örneğin orayla sorunu olmayan biri orada etkinliğe katıldı diye tavır alirsan oda sana alır
canı yanının diline vuruyo kardeşim sponsor sitelerde 22k param kaldı ikisindede bi ***** yiyemediler büronun arkasında durdular umrumda değil açıkcası gruplaşmak falan

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
herkesin paraya ihtiyacı var kardesim isteyen katılır isteyen katılmaz sadece etkinlik için gidiyorum muhabbet sohbete girmiyorum
sizin dediğinize göre wustelerk,james gibi adamlarda benim gibi etkinliğe gidiyor onlarladamı muhabbetı keseceksınız daha bissürü varda aklımda degıl suan
bn muhabbeti keserim demedim etkinliklerden muaf tutarım dedim

GAMBLER

Kayıtlı Üye
canı yanının diline vuruyo kardeşim sponsor sitelerde 22k param kaldı ikisindede bi ***** yiyemediler büronun arkasında durdular umrumda değil açıkcası gruplaşmak falan
Sadece forum ismi olarak düşünmemek gerekir örneğin paran kaldıysa ban yeme uğruna seni savunurum kim olursa olsun haklının yanındayız ama burada da kalırsa? Sonuçta forum isminden ziyade içindeki dostlar önemli neyse uzatmaya gerek yok yav herkesin düşüncesi kendine

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap