Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Ah Kurye Ah...

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bn muhabbeti keserim demedim etkinliklerden muaf tutarım dedim
olsun genede yanlıs ınsanları kendıne zorla bagımlı edemessınkı kanka ben senin işin için uğraştım mail attım canlıya yazdım öbür tarafta sövdüm ettim hakkını aradık ban yeme ugruna vs.
şimdi etkinlik olsa beni almıcanmı?

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sadece forum ismi olarak düşünmemek gerekir örneğin paran kaldıysa ban yeme uğruna seni savunurum kim olursa olsun haklının yanındayız ama burada da kalırsa? Sonuçta forum isminden ziyade içindeki dostlar önemli neyse uzatmaya gerek yok yav herkesin düşüncesi kendine
ben buranın sponsorun arkadında durucagını düşünmüyorum , curiomudur ne sikimdir bana dalga geçer gibi site istedigi zaman kural koyar çıkartır diyor dolandırıcı olmuş hepsi

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Benim dusuncem evet ama sevilen sayilandostlar var diye gelindi guzel ortam olustubunu kisilestirmenin mantigi yok yani .para lazim dendiginde kim verecek o yuzden nasiplenen varsa alsin.role alip almamak size kalmis dostlar. Ordaki nikim de palantis38

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
BEN İSTEDİĞİM FORUMDA TAKILIYORUM... KİMSE YEDE HESAP VERECEK DEĞİLİM... BEN KEYFİM BİDE KAHYA.....

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap