Cozduk tmmDayi paparada 90 kurus var baskada inan yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cozduk tmmDayi paparada 90 kurus var baskada inan yok
Sendeki tassak bizde yok **BEN İSTEDİĞİM FORUMDA TAKILIYORUM... KİMSE YEDE HESAP VERECEK DEĞİLİM... BEN KEYFİM BİDE KAHYA.....
ben genelde buradayım yatirim yaptığım sponsorlarin etkinliklerine kullanjci adimi yaziyorum bunu gecen dayiylada konustuk ama genel olarak dedigin gibi samu dede form sahipleri formu neden actiysa bende o sebepten formlardayim. Ayriyeten arkadasim dostum dicegim insanlarla da iletisimim telefondan var buraya bagli degilim ama burada olma sebebim de @Rooster dir bi sozuyle gelmisimdir halimdende memnunumBEN İSTEDİĞİM FORUMDA TAKILIYORUM... KİMSE YEDE HESAP VERECEK DEĞİLİM... BEN KEYFİM BİDE KAHYA.....
Aha geldi forumun delisiben genelde buradayım yatirim yaptığım sponsorlarin etkinliklerine kullanjci adimi yaziyorum bunu gecen dayiylada konustuk ama genel olarak dedigin gibi samu dede form sahipleri formu neden actiysa bende o sebepten formlardayim. Ayriyeten arkadasim dostum dicegim insanlarla da iletisimim telefondan var buraya bagli degilim ama burada olma sebebim de @Rooster dir bi sozuyle gelmisimdir halimdende memnunum
Sen nerdesin abi ajlıktan başımız dönüyorben genelde buradayım yatirim yaptığım sponsorlarin etkinliklerine kullanjci adimi yaziyorum bunu gecen dayiylada konustuk ama genel olarak dedigin gibi samu dede form sahipleri formu neden actiysa bende o sebepten formlardayim. Ayriyeten arkadasim dostum dicegim insanlarla da iletisimim telefondan var buraya bagli degilim ama burada olma sebebim de @Rooster dir bi sozuyle gelmisimdir halimdende memnunum
haci rollerine almazsan sorun yok gecen ki betparibu olayinda oraya girip yazdiklarimi burda bos ypanlarin hiçbirisi yazmadi hemde kendi hesabimdan yazdim orda ha dedigim gibi yatirim yaptigim sitelerinde cekilisine etkinligine kullanici adimi da yazarim bunun icinde ozelden isim listesi veren arkadaşlar katilsin rolune ben girmesemde olur ama bu yaklasim hos olmaz saygilarhala burdan katılan varsa söyle rollerime almayayım dağıtımlardan muaf olucaklar
sabah ciktim isten dayı sicaktan yatamadim parca parca uyudum valla yaAha geldi forumun delisi
Hayirdir ne oluoNoluyo la millete hesap mi soruyonuz adam istedgi etkinlge katilir para bu millet *** kesiyo 10 lira icin herkes isine baksin
o tarz seyler cocukca seyler kanka zatenNoluyo la millete hesap mi soruyonuz adam istedgi etkinlge katilir para bu millet *** kesiyo 10 lira icin herkes isine baksin
Iban bilionBeyler birazdan roll geliyorrr forumda kalınn
hayırdır sen kimsinNoluyo la millete hesap mi soruyonuz adam istedgi etkinlge katilir para bu millet *** kesiyo 10 lira icin herkes isine baksin
Sorun neo tarz seyler cocukca seyler kanka zaten
dayı sponsorluIban bilion
Ssttthayırdır sen kimsin
Ne bilim adamlar role sokmam.falan demis biz o forumdaki bir cok sponsor siteye yatrm yapiyoruz onlarn etklnlklerine katlcam tabiHayirdir ne oluo
Sokmam la sanane para benim ***Ne bilim adamlar role sokmam.falan demis biz o forumdaki bir cok sponsor siteye yatrm yapiyoruz onlarn etklnlklerine katlcam tabi
NetdeNe bilim adamlar role sokmam.falan demis biz o forumdaki bir cok sponsor siteye yatrm yapiyoruz onlarn etklnlklerine katlcam tabi
FurkannnnnSokmam la sanane para benim ***
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!