Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka cekilişte cıkmısım yazdım ama cevap yazmadı 1 kişi 20 diye yazmıs bakalım arkadası tanımıyorım belki gönderirGelirse derken halletmeye çalıştığın kişi antin kuntin mi yoksa ?
kanka cekilişte cıkmısım yazdım ama cevap yazmadı 1 kişi 20 diye yazmıs bakalım arkadası tanımıyorım belki gönderir
kanka sen cekilişte var mısın boku yedik ?Wonnnnn ?????
Tebbrikler @Aimar dedik sana peşpeşe gelecek goller ????? rahat ol dedik elizabet sagolsun attirdi
he onu hallettik monicayka kanka ödül gelcek mi bakalım onu beklıyoruzMft konusu oldumh dm at hallederiz
İlk 10 da varmisin sen la öyle diyince suphede kaldım acaba varmisin yokmusun diye ?O zaman listeyi sal da gelsin ali ağabey
Yok abi 13 deyim ??İlk 10 da varmisin sen la öyle diyince suphede kaldım acaba varmisin yokmusun diye ?
Yok amkk çıkmıyorum artık kolay lokma oldumkanka sen cekilişte var mısın boku yedik ?
şansın bol olsun kankaYok amkk çıkmıyorum artık kolay lokma oldum
Çek bro çekilişi sendeTebbrikler @Aimar dedik sana peşpeşe gelecek goller ????? rahat ol dedik elizabet sagolsun attirdi
Çıkarda beni al ??@Aimar 5 mesajı olmayanları çıkarayım mı listeden
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!