CD Mineros de Zacatecas - Club Celaya Her İki Yarıda Gol - Evet
begeni ve takip şart
begeni ve takip şart
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
takipteyim kanka ilk yarı gol oldu diğer yarı gol beklicez LİSTE BENDE OLSUN MUCD Mineros de Zacatecas - Club Celaya Her İki Yarıda Gol - Evet
begeni ve takip şart
bol sansCD Mineros de Zacatecas - Club Celaya Her İki Yarıda Gol - Evet
begeni ve takip şart
Bol şans aimar liste alındı ?CD Mineros de Zacatecas - Club Celaya Her İki Yarıda Gol - Evet
begeni ve takip şart
Vay mke bahsi iy kg die okudum ?beyler ikini yarı 1 gol beklicez okadar ilkyarı gol oldu
TAMAM KANKAM HER 5 DK DA EN AZ 2 MESAJI OLMAYANLARI CIKARIRIM LİSTE BİTTİKTEN SONRA Kİ SÜREDE uygun mudur aktif takip sart olsun tek gol bekliyoz@Boyka01 bro liste sende ben tecrübeli deilim
04.10 dan sonra katılım biter liste ayarlarsın ona göre ayar cekersin
yok şuan yalandan bekliyoruz 45 dakika 1 gol beklicez bakalım zor ama imkansız deilVay mke bahsi iy kg die okudum ?
1 dk mesajı olmayanı çıkar kardeşimTAMAM KANKAM HER 5 DK DA EN AZ 2 MESAJI OLMAYANLARI CIKARIRIM LİSTE BİTTİKTEN SONRA Kİ SÜREDE uygun mudur aktif takip sart olsun tek gol bekliyoz
tmmdır orası sende kural neyse öle tek maç olduğu için takip olsunTAMAM KANKAM HER 5 DK DA EN AZ 2 MESAJI OLMAYANLARI CIKARIRIM LİSTE BİTTİKTEN SONRA Kİ SÜREDE uygun mudur aktif takip sart olsun tek gol bekliyoz
Gelecek rahat ol☺yok şuan yalandan bekliyoruz 45 dakika 1 gol beklicez bakalım zor ama imkansız deil
her daimBol şans dostum katılım var mı kesene bereket olsun
5 dk da 2 mesaj süre kuralı yok aktif takip etmeyen almasın dostum gerek yok zaten tek golde kupon herkesin iyiliği için1 dk mesajı olmayanı çıkar kardeşim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!