Du pardonu ikna edem?tefocan bi 100 borc verirmisin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Du pardonu ikna edem?tefocan bi 100 borc verirmisin
Geçmiş gitmiş olan olmuş
lose ya lose mk voleybol oynamayacagım dedim yine voleybol oynadım slak kafam mk afyon yuntaşı 23-14 2 sayı daha alamadı +9,5 oynamıştım bide solhan voley 4.çeyrek 15 e ulaşır dedim pok ulaştı salak takımlosemi? hemen ilyası çağıralım?
tefo haklı yahu söz agızdan bikere çıkar ya almayacaksın yada dediğin tutarı vereceksinO yazıyı gördüm de yazdım insan kendini sorgulayıp düşünüp yazmalı. 100-200 ün umrumda olmayacağını sen bilirsin.
Bilerek yazdım faiz vermem işine bak ana paranı aldınmı ? Fazla konuşma ********O yazıyı gördüm de yazdım insan kendini sorgulayıp düşünüp yazmalı. 100-200 ün umrumda olmayacağını sen bilirsin.
hocam senlik bişey yokki herşeye üstüne vazife olmayan şekilde karışıyosun bence karışma yanitefo haklı yahu söz agızdan bikere çıkar ya almayacaksın yada dediğin tutarı vereceksin
Bilerek yazdım faiz vermem işine bak ana paranı aldınmı ? Fazla konuşma ********
hocam senlik bişey yokki herşeye üstüne vazife olmayan şekilde karışıyosun bence karışma yani
hakeden hakkını alır rahat ol çingeneYa da veririm deyip vermezsin xd bu da ne kadar sözünde durduğunun göstergesidir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!