Teşekkürler dostum eyvallah belki dedim bazen rollinglerde süre veya dakika sınırı oluyor o yüzdenher daim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler dostum eyvallah belki dedim bazen rollinglerde süre veya dakika sınırı oluyor o yüzdenher daim
Tamam kanka2 yarı başlayınca katılım biter @Boyka01 bilgin olsun
Iyilik mi ?5 dk da 2 mesaj süre kuralı yok aktif takip etmeyen almasın dostum gerek yok zaten tek golde kupon herkesin iyiliği için
ikinyarı gol olursa eger gol olana kadar yaz arada yaz yani hiç yazmamazlık yapma 1gol beklicez zaten olursa artıkTeşekkürler dostum eyvallah belki dedim bazen rollinglerde süre veya dakika sınırı oluyor o yüzden
Tamamdır dostum ufak kasan var mı 5-10 TL felan su an sitedeikinyarı gol olursa eger gol olana kadar yaz arada yaz yani hiç yazmamazlık yapma 1gol beklicez zaten olursa artık
DD.d:Hakem bitir
Dostum takip etmeyen almasın hak eden kazansın iyilikten kastım buIyilik mi ?
yok be bro olsa sıkıntı yokda ufak alıyorum paylaşalım dagıtamadım burda hiç az siftah yapmak sitiyorum olmuyor ondanTamamdır dostum ufak kasan var mı 5-10 TL felan su an sitede
Anladım dostum oklohama maçı varda basket oklohoma +21 farkla alır içimden çok geçti dedim varsa 5 TL bas keseme bereket olsunyok be bro olsa sıkıntı yokda ufak alıyorum paylaşalım dagıtamadım burda hiç az siftah yapmak sitiyorum olmuyor ondan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!