başın saolsun kardeşimKardo @James biliyor cenaze evindeyim elektrikler gidince yazamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
başın saolsun kardeşimKardo @James biliyor cenaze evindeyim elektrikler gidince yazamadım
Tamam kanka liste@Boyka01 son listeyi atarmısın 4 kişiyse herkese 27 atalım kimse dısarda kalamsın
Allah razı olsun 5 kişi dedin 5 beni alırsan sevinirim 4 kişi var LİSTEDEbaşın saolsun kardeşim
MEEAllah razı olsun 5 kişi dedin 5 beni alırsan sevinirim 4 kişi var LİSTEDE
Listeci ayrı
Dahil .Listeci ayrı
Hayırlı geceler dostumçekim geldi dağıtım @Boyka01 da dışarda kimse kalamsın takip eden herkese tşk edeirm sinerjisi için hayılrı geceler
Hayırlı gecelerçekim geldi dağıtım @Boyka01 da dışarda kimse kalamsın takip eden herkese tşk edeirm sinerjisi için hayılrı geceler
DOSTUM BEN SON ZAMANDA YORUM ATAMADIM 10 ,15 dakika listeci dahil mi 5 kişiyeçekim geldi dağıtım @Boyka01 da dışarda kimse kalamsın takip eden herkese tşk edeirm sinerjisi için hayılrı geceler
KESENE BEREKET ETKİNLİK İÇİN SAGOL DOSTUMçekim geldi dağıtım @Boyka01 da dışarda kimse kalamsın takip eden herkese tşk edeirm sinerjisi için hayılrı geceler
Kesene bereket reis kazancın daim olsnçekim geldi dağıtım @Boyka01 da dışarda kimse kalamsın takip eden herkese tşk edeirm sinerjisi için hayılrı geceler
homca valla boyka yaptı herseyi bende kimse dısarda kalmasın ayıp olmasın diye kendimden ödün veridm zaten normalde 2 kişiydiDOSTUM BEN SON ZAMANDA YORUM ATAMADIM 10 ,15 dakika listeci dahil mi 5 kişiye
Kesene bereket kazancın daim olsunçekim geldi dağıtım @Boyka01 da dışarda kimse kalamsın takip eden herkese tşk edeirm sinerjisi için hayılrı geceler
YOK ONLUK Bİ SORUN DEĞİL O DOĞRU YAPTI HERŞEYİ İNSANLIK HALİ BİLEMEZDİM GİDCEĞİNİ SADECE SÖYLEDİM ALIP ALMAMAK SANA KALMIŞhomca valla boyka yaptı herseyi bende kimse dısarda kalmasın ayıp olmasın diye kendimden ödün veridm zaten normalde 2 kişiydi
bende atam mı?
Güzel dostum adam zaten 2 kişi iken ben dahil 5 kişilik para attıYOK ONLUK Bİ SORUN DEĞİL O DOĞRU YAPTI HERŞEYİ İNSANLIK HALİ BİLEMEZDİM GİDCEĞİNİ SADECE SÖYLEDİM ALIP ALMAMAK SANA KALMIŞ
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!