Sanal ama herkes karakterini buraya yansıtır. Hu yaştan sonra bende dahil kimse değişmezBura sanal diemi böle yapıyolar cidden karaktermi bozuk anlamıom artık???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sanal ama herkes karakterini buraya yansıtır. Hu yaştan sonra bende dahil kimse değişmezBura sanal diemi böle yapıyolar cidden karaktermi bozuk anlamıom artık???
Ayran olur afiyet olsunKatranı kaynatsan olur mu şeker
Ya bi git biz ne sen ne derdindesinAyık ol tatlım yıkılmaz tahtım
Kardeş sürekli beni alıntılama köşede ağla haydi yol alYine karnini doyurdun bugunde helal turdembele
Ya bi git biz ne sen ne derdindesin
Git halıyı sil cabuk uyanır az sonra zebani??? başkarrr metinnnnnnnnn?Sabah sabah sayenizde neşe yerine geldi
Çocuk okulda hanım balkon yıkar banada örtüleri cirp kahvaltı hazırla diyorGit halıyı sil cabuk uyanır az sonra zebani??? başkarrr metinnnnnnnnn?
Kahvaltı halı banyo meto sıçtı???Kahvaltı hazır değilse yenge tokat manyagi yapar bak seni
Tuhh aynı anda aynı şeyi yazdık bende çay koymaya gidiyordumKahvaltı hazır değilse yenge tokat manyagi yapar bak seni
Dedim uyanır az sonra senin kabusun başlar???Çocuk okulda hanım balkon yıkar banada örtüleri cirp kahvaltı hazırla diyor
Iyi ben kaçtım elimi yüzümü yikamadan buralara girdimDedim uyanır az sonra senin kabusun başlar???
Tijene hürmetlerIyi ben kaçtım elimi yüzümü yikamadan buralara girdim
Çay suyu koyuldu yumurta kaynamaya bırakıldı onlar pise dursun biraz takilabilirimTijene hürmetler
Dayak yicen?Çay suyu koyuldu yumurta kaynamaya bırakıldı onlar pise dursun biraz takilabilirim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!