Demekki borca kumar oynanmaz paran varsa ödeyecek amennalose dayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Demekki borca kumar oynanmaz paran varsa ödeyecek amennalose dayı
Daha onu oynamadım da aklımı mikeyim uzun zamandır kulisbet çekim Paylaş 25 tl yi 2 li kombinden çevirdim 58 oldu bi 100 yapıp cekemedimlose dayı
lose olcan amaDaha onu oynamadım da aklımı mikeyim uzun zamandır kulisbet çekim Paylaş 25 tl yi 2 li kombinden çevirdim 58 oldu bi 100 yapıp cekemedim
40 ı borç mu vermiştin yahuDemekki borca kumar oynanmaz paran varsa ödeyecek amenna
haklısın dayı az daha bende o hataya düşüyodumDemekki borca kumar oynanmaz paran varsa ödeyecek amenna
nun için demiom ki?40 ı borç mu vermiştin yahu
ödicek paran varsa eyvallah ama kumarda kazanır öderim dersen rezil olursunhaklısın dayı az daha bende o hataya düşüyodum
Kolay kolay borç almam aldıgım zamanda ne zaman dediysem o zaman veririm ama ne faiz alırım ne faiz veririm?P
ödicek paran varsa eyvallah ama kumarda kazanır öderim dersen rezil olursun
Len ben verdiğimi alamıom bi türlü şu işin sırrını anlatta belki alırımKolay kolay borç almam aldıgım zamanda ne zaman dediysem o zaman veririm ama ne faiz alırım ne faiz veririm?
Adamın bana borcu var başkasına ben sildim onu dio ulan senin bana borcun var nasıl oluo bu iş???Kolay kolay borç almam aldıgım zamanda ne zaman dediysem o zaman veririm ama ne faiz alırım ne faiz veririm?
3-4 kişiyle samimi olcan dayı alıiverişte , bakcan dostun veremiycel ama istiyo istediginin yarısını verip hibe etcen , diğerleride bidaha zamanında ödemezse vermiycen bu kadar ?Len ben verdiğimi alamıom bi türlü şu işin sırrını anlatta belki alırım
iyimiş???Adamın bana borcu var başkasına ben sildim onu dio ulan senin bana borcun var nasıl oluo bu iş???
Ağla ******** senii ??? aldınmı faiziii
Şu özelleri paylaşmayın cidden Ayıp ya
Geçmiş gitmiş olan olmuşEleman kazandı benim parayla hemen 100 ü attı dedi faiz vermiyim erkenden atayım ama baştan öyle demedik. Karakter meselesi işte.
le 100 salEleman kazandı benim parayla hemen 100 ü attı dedi faiz vermiyim erkenden atayım ama baştan öyle demedik. Karakter meselesi işte.
tefocan bi 100 borc verirmisinGeçmiş gitmiş olan olmuş
losemi? hemen ilyası çağıralım?tefocan bi 100 borc verirmisin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!