Ah be dodo çeken eline vereyim desem kaba mı olurTebrikler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ah be dodo çeken eline vereyim desem kaba mı olurTebrikler.
sıkıntı yok hocam da bu şansla gerçekten neyse iyi gecelerCikmayan arkadaslar kusura bakmasin.
Cekerken aklimin ucundan gecmezdi *** ?Oha ???
Verebilir miyim desen ?Ah be dodo çeken eline vereyim desem kaba mı olur
Kime@TÖMBELEKÇİ ile @James te atsın payfix
Cekerken aklimin ucundan gecmezdi *** ?
@Aimar yap bi kuponda kalan 2 kisiye sansin varken adamlara uzuldumben biliyorum bana çıkması imkansız tebrikler iyi geceler
KAÇ saat tir takip eden 7 kişi vardı 3 üne odül cıktı arakadas o konudan devam etti dedi cıkmayan 2 kişiye daha ödül o yüzden yoksun iyi gecelerBidaha ne yorum atarim ne cekilise dahil olurum neyse eyvallah hayırlı geceler .
onlarda atsın *** ******* parasının paylaşalım bugün var yarın yok@Aimar yap bi kuponda kalan 2 kisiye sansin varken adamlara uzuldum
Maç kalmadı@Aimar yap bi kuponda kalan 2 kisiye sansin varken adamlara uzuldum
Bu ilk değil bi kaç kere daha oldu bununla bu hatta aynı bu saatlerdeCekerken aklimin ucundan gecmezdi *** ?
Ms 1.2Monterrey gol iptal olmuş ya 1-1 hala @dodoyazyeter
Atayım madem çok ısrar ettin
Boskoy gecen gece de uyuya kalmışım takip ederken yine liste disi etmişler neyse önemi yokDostum şimdi 04.05 e kadar beğenip takip edenlerden çekiliyor o yüzden listede yoksun
75dk monterrey ?Maç kalmadı
Ahmet aydının neresiBoskoy gecen gece de uyuya kalmışım takip ederken yine liste disi etmişler neyse önemi yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!