Helal olsun dostum @Saulalvarez @fkartal1992onlarda atsın *** ******* parasının paylaşalım bugün var yarın yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Helal olsun dostum @Saulalvarez @fkartal1992onlarda atsın *** ******* parasının paylaşalım bugün var yarın yok
2 iptal geldi bende monterrey alır diye düşünüyorum ama olmayacak gibi gol75dk monterrey ?
Krizini gider hadi ?Atayım madem çok ısrar ettin
Ne krizi la artık saldımKrizini gider hadi ?
Bende atiyimmi?1683130617Helal olsun dostum @Saulalvarez @fkartal1992
1 dk arayla at dostta fraudya takılmabeyler her iki yarı oynadıgım için maç bitince sonculanıyor ben size yavastan hesalarınıza salarım parayı bilginiz olsun
saolasın kardeşim tşkler@Aimar kesene bereket dostum kazancın daim olsn
Ben diziye payfix var sende sagolasin tekrar herkese james yavsağı dışındabeyler her iki yarı oynadıgım için maç bitince sonculanıyor ben size yavastan hesalarınıza salarım parayı bilginiz olsun
güzel adamsın hocam teşekkürler tekrardan dembele sen raul dodo güel adamlarsanzı vesselam 5inde bende açıcam umarım uzun süre muhabbetimiz olurbeyler her iki yarı oynadıgım için maç bitince sonculanıyor ben size yavastan hesalarınıza salarım parayı bilginiz olsun
aynen odan yavas yavas salarım 7 8 kişi ye atcam işte tyavastan1 dk arayla at dostta fraudya takılma
Bu macta bi sikkoluk var 2 iptalde depe verildi 1.1 bitmez diye dusunuyorum2 iptal geldi bende monterrey alır diye düşünüyorum ama olmayacak gibi gol
Agzini tikerim ipne yavsak faln hayrdirBen diziye payfix var sende sagolasin tekrar herkese james yavsağı dışında
gel takıl ne olcak illla paran olmasına gerek yok bazen bendede olmuyor bazen oluyor takılma para konusunagüzel adamsın hocam teşekkürler tekrardan dembele sen raul dodo güel adamlarsanzı vesselam 5inde bende açıcam umarım uzun süre muhabbetimiz olur
Ne alip veremediginiz var valla anlamiyorim ha ?Agzini tikerim ipne yavsak faln hayrdir
TerbiyesizAgzini tikerim ipne yavsak faln hayrdir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!