Neyse bn yatiyim ya aimardan ekmek çıkmaz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kral guzel bilgi verdin2 takımda ana hücum oyuncuları ile çıkmış sakatlık yok maçda başlıyor takibe geçtik bol şans
Bizde başını buldukGorunuse gore bugun herkez parayi bulmuş?
İyi geceler dostumNeyse bn yatiyim ya aimardan ekmek çıkmaz ?
Sallama sorsana kimi tanıyormuş kadroda?Kral guzel bilgi verdin
Bende ondN didim ?Sallama sorsana kimi tanıyormuş kadroda?
Yarın gündüz bna yazda bonus ekleteyim sana kazançtan %50 pay alırım ?İyi geceler dostum
hocam meksika ligi latin amerikada mlsden sonra işadamlarının en çok yatırım yaptıgı lig üstüne tempo bakımından çok üst seviyede bir lig hali hazırda gignac ve marsilyalı Thaviun o ligde valencia da yıllarca tigresde oynadı neden muhalefet oluyorsun anlamıyorumSallama sorsana kimi tanıyormuş kadroda?
Olur tabikideYarın gündüz bna yazda bonus ekleteyim sana kazançtan %50 pay alırım ?
Bagada eklet laYarın gündüz bna yazda bonus ekleteyim sana kazançtan %50 pay alırım ?
D:Neyse bn yatiyim ya aimardan ekmek çıkmaz ?
Izlemesem kazmalari inanacam mke?hocam meksika ligi latin amerikada mlsden sonra işadamlarının en çok yatırım yaptıgı lig üstüne tempo bakımından çok üst seviyede bir lig hali hazırda gignac ve marsilyalı Thaviun o ligde valencia da yıllarca tigresde oynadı neden muhalefet oluyorsun anlamıyorum
dostum sana bilgi veriyorum hala inkar ediyorsun tipik ülke insanısın vesselam hadi kolay gelsin sanaIzlemesem kazmalari inanacam mke?
Adam bilgisi ile geldi google kopyala yapistir degil ha muhalefet senii ?Izlemesem kazmalari inanacam mke?
Sen hakkını kullandin aslan ?Bagada eklet la
en son hangi maçı izledin meksikada :dDIzlemesem kazmalari inanacam mke?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!