Dostum takma kafaya verdiğin bilgiler için teşekkürlerdostum sana bilgi veriyorum hala inkar ediyorsun tipik ülke insanısın vesselam hadi kolay gelsin sana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum takma kafaya verdiğin bilgiler için teşekkürlerdostum sana bilgi veriyorum hala inkar ediyorsun tipik ülke insanısın vesselam hadi kolay gelsin sana
?Sen hakkını kullandin aslan ?
TeşekkürlerListe
Aimar
Dodoyazyeter
rica ederim hocam takip şartsa hakkını verelim şans güler çıkarsa hak geçmemiş olur takipteyizDostum takma kafaya verdiğin bilgiler için teşekkürler
Benim izledim son maçta santos laguna oyunculari diger kaleye mizrak atiyorduen son hangi maçı izledin meksikada :dD
Bahsimiz gelsinde nasipse çıkarrica ederim hocam takip şartsa hakkını verelim şans güler çıkarsa hak geçmemiş olur takipteyiz
laguna vasat takım ordaBenim izledim son maçta santos laguna oyunculari diger kaleye mizrak atiyordu
Neyin bilgisini verdin pardon cignac diosun adam torun sahibi oldu ? valencia diosun olabilir 1 oyuncudan ibaret değildir lig şimdi macko mackolige bakda bana 2 oyuncu say bu takimlardan?dostum sana bilgi veriyorum hala inkar ediyorsun tipik ülke insanısın vesselam hadi kolay gelsin sana
güzel kardeşim benimle derdin ne anlayabilmiş degilim dedigim gibi cahille diyaloga girmiyorum hayırlı gecelerin olsunNeyin bilgisini verdin pardon cignac diosun adam torun sahibi oldu ? valencia diosun olabilir 1 oyuncudan ibaret değildir lig şimdi macko mackolige bakda bana 2 oyuncu say bu takimlardan?
Ben öleyim o zaman :dListe
Aimar
Dodoyazyeter
Club tijuana 2.5 üst aldim 0-0 bitti maç acayip hizliydi?en son hangi maçı izledin meksikada :dD
gignac a salladınya D.Neyin bilgisini verdin pardon cignac diosun adam torun sahibi oldu ? valencia diosun olabilir 1 oyuncudan ibaret değildir lig şimdi macko mackolige bakda bana 2 oyuncu say bu takimlardan?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!