Abi 1 hafta olmadi anami dikti bu pustlarHerkes sana dayı diyor yap dayılığını sen bize harçlık ver
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi 1 hafta olmadi anami dikti bu pustlarHerkes sana dayı diyor yap dayılığını sen bize harçlık ver
@AdmiAdmin abi harclik yokmu acim abii
dayı adminden büyük jest gelcek heralde geldigimizden beri suskunPatron sen misin benmiyim
La buda zugurt@Admi
dayı adminden büyük jest gelcek heralde geldigimizden beri suskun
Diğer Tarafla Alakası Yok Dostum Tanımasaın Forumun Sahibi AdminAdmin kimmm
Kalbimi kırdın şimdi. Merak etmeyin. Admin efsane girecekLa buda zugurt
Bayram şekeri verebilirim sana.@Admin 1000 mesajı geçtim ödülümü isterim ??
Yawwwww he hePatron sen misin benmiyim
Batu sole para dagitsin ac kaldik loDiğer Tarafla Alakası Yok Dostum Tanımasaın Forumun Sahibi Admin
Ban geliyordu istemsizce konuya girince çok farklı duygular oldu patron yapma zaten duygularımız i ifade etmeden banlayan biri var bide sen yapma @Rooster iyi bilir
Bu kotu oldu ayptir demesi biraz *** ettinBayram şekeri verebilirim sana.
Dayı Daha 1 Saat Olmadı Dağıtalı Nasıl Batış BuBatu sole para dagitsin ac kaldik lo
Len takiliomDayı Daha 1 Saat Olmadı Dağıtalı Nasıl Batış Bu
Ne zaman abiKalbimi kırdın şimdi. Merak etmeyin. Admin efsane girecek
Esf. Kötü bir söz demek istemedim. Asla. Maksat sohbet olsun. Ama gruplandırmalar yapacaz. 1.000 Mesaja ulaşana ayrı bi rank vs. vs.Bu kotu oldu ayptir demesi biraz *** ettin
Kısa zamanda abiNe zaman abi
Benim olmus heralde hem mesaj hem tepki aliim 200 tlEsf. Kötü bir söz demek istemedim. Asla. Maksat sohbet olsun. Ama gruplandırmalar yapacaz. 1.000 Mesaja ulaşana ayrı bi rank vs. vs.
Mesala 10 dk sonra dimiKısa zamanda abi
Sıkıntı yok kral makara yapıyom haftasonuna hedefim 3k mesaj 1.5k tepkime ??Esf. Kötü bir söz demek istemedim. Asla. Maksat sohbet olsun. Ama gruplandırmalar yapacaz. 1.000 Mesaja ulaşana ayrı bi rank vs. vs.
Dayı ellerinden öpmüşüm bayramın mübarek olsun.Ne zaman abi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!