P
PolatAlemdar
Ziyaretçi
25 tl de anlaşalım bayram sonuçtaBenim olmus heralde hem mesaj hem tepki aliim 200 tl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
25 tl de anlaşalım bayram sonuçtaBenim olmus heralde hem mesaj hem tepki aliim 200 tl
Dayı tepkimenin a. koymuşsun afedersinBenim olmus heralde hem mesaj hem tepki aliim 200 tl
Aha geldiDayı ellerinden öpmüşüm bayramın mübarek olsun.
Sen iste artirim hemen senden önemlimiSıkıntı yok kral makara yapıyom haftasonuna hedefim 3k mesaj 1.5k tepkime ??
nerdesin be koçummHepinizin alayınızın ailenizle beraber bayramınızı kutlarım nice bayramlar dilerim
Sagol seninde pasamDayı ellerinden öpmüşüm bayramın mübarek olsun.
Ulaştık bile hatta +1000 tepkimeEsf. Kötü bir söz demek istemedim. Asla. Maksat sohbet olsun. Ama gruplandırmalar yapacaz. 1.000 Mesaja ulaşana ayrı bi rank vs. vs.
Dayı naptım la bayramını kutladımAha geldi
25 tl ne yaw ask olsun benim kapi 100den acilo25 tl de anlaşalım bayram sonuçta
Eyvallah dayııSagol seninde pasam
abavHepinizin alayınızın ailenizle beraber bayramınızı kutlarım nice bayramlar dilerim
Abii aliim 100 tlO değil ben daha burda fazla durursam @kadircan4747 beni soyacak
Dayı gaçıyorrr yakala ???O değil ben daha burda fazla durursam @kadircan4747 beni soyacak
affetmezO değil ben daha burda fazla durursam @kadircan4747 beni soyacak
Ac bi konu 4 kisi 25 sal bakemmO değil ben daha burda fazla durursam @kadircan4747 beni soyacak
Vip üyelik hediye etsek sanaAbii aliim 100 tl
Ulen sizin icin cabaliomaffetmez
Sen 4 kisi 25 dagit yeter banaVip üyelik hediye etsek sana
Sokam vipe sen genclerin gonlunu alVip üyelik hediye etsek sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!