Geçmiş olsun kral sen unut paparayi jeton kullan?Arkadaşlar konudan bağımsız paparam kalıcı olarak kaldırılmış maıl geldı napmam lazım açmazlarmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsun kral sen unut paparayi jeton kullan?Arkadaşlar konudan bağımsız paparam kalıcı olarak kaldırılmış maıl geldı napmam lazım açmazlarmı
Ya tefo kac kere konstuk bak tunga ya elıme gectı tum attım sanada atacam sıgara parası yapacam 16 kalanını atarım basım catladı cuarasızlıktan yeter da sık bogaz etme atacaz daSerkan iki dakika insan ol kaç kere para geçti eline 25 25 atsan çoktan bitmişti boş muhabbet yapma ne silinmesi?
OkeeyÖzelini aç
@mushinovi bitek@James Dayının dediği kişilere 30 atarsin
bırgun vurucaz kanka hissedıyorum su senın oIay cozulmedi yan tarafdaki mevzu ses soluk yokmu mk cocugundaAl benden de o kadar kanka
Aynen amke +1 ???vezırde eder rezıIde
@kadircan4747 kimi dedin dayi?@James Dayının dediği kişiye 30 atarsin
Hahahahaah yok kanka gitti artıkbırgun vurucaz kanka hissedıyorum su senın oIay cozulmedi yan tarafdaki mevzu ses soluk yokmu mk cocugunda
Ya tefo kac kere konstuk bak tunga ya elıme gectı tum attım sanada atacam sıgara parası yapacam 16 kalanını atarım basım catladı cuarasızlıktan yeter da sık bogaz etme atacaz da
@WustelerK@kadircan4747 kimi dedin dayi?
Hahahhshhs makara yaptım ilk ama farkettim ki sen büyük beleşçisin yazık rooster 1k çektin 50 mi dağıtıyorsun diyodu dün eskiside aynı yeniside alayınız virüssünüzVirusün ta kendisisin ağlak kardeşim bugün ne tarafa aglıyoruz?
sagIık olsun kanka kendi kaybettiHahahahaah yok kanka gitti artık
Muhsine sadece@kadircan4747 kimi dedin dayi?
Cezaya hazır olArkadaşlar konudan bağımsız paparam kalıcı olarak kaldırılmış maıl geldı napmam lazım açmazlarmı
Hayır utanmıyorum bilerek atmamazlık yapmıyorum çünkü tefo kac kere anlatıcam mevzuyuSık boğazımı kalmış kaç gün oldu ben utanıyorum senin peşinde koşmaktan sen utanmıyor musun atmamaktan?
Hayır utanmıyorum bilerek atmamazlık yapmıyorum çünkü tefo kac kere anlatıcam mevzuyu
nerden buIuyor bu gömüyü bizede anlatsın@kadircan4747 dayı 200 atmış helal et hakkını
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!