Adamda para hiç bitmiyor darphane müdürü sankinerden buIuyor bu gömüyü bizede anlatsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adamda para hiç bitmiyor darphane müdürü sankinerden buIuyor bu gömüyü bizede anlatsın
Ciddi misin kesesine bereket olsun@kadircan4747 dayı 200 atmış helal et hakkını
Yalan atmaaaaaaaAdamda para hiç bitmiyor darphane müdürü sanki
Ona buna gel bura derse nolacak amke ??Adamda para hiç bitmiyor darphane müdürü sanki
YalannnnnCiddi misin kesesine bereket olsun
nazar degmesin maşallah ama yası küçük olsa E5 dicem de oda değil @kadircan4747Adamda para hiç bitmiyor darphane müdürü sanki
Dayi demi yokya cebi delinmiş onun?Adamda para hiç bitmiyor darphane müdürü sanki
Ben böyle bi para görmedim. Bu adamda hiç yoksa 3-5 trilyon vardır bizle dalga geçiyo burdaDayi demi yokya cebi delinmiş onun?
@kadircan4747 beni cocugun aIBen böyle bi para görmedim. Bu adamda hiç yoksa 3-5 trilyon vardır bizle dalga geçiyo burda
profile tıkla kanka tc kimlik dogrula dıyo ordan .DKonudan bağımsız tc onay nasıl yapcaz
Yok 500 **??Ben böyle bi para görmedim. Bu adamda hiç yoksa 3-5 trilyon vardır bizle dalga geçiyo burda
Dayida para yokda mal varlığı çok fazla allh daha çok versin 80 yaşına gelmiş hala çalışıyor dayim bnm @kadircan4747Ben böyle bi para görmedim. Bu adamda hiç yoksa 3-5 trilyon vardır bizle dalga geçiyo burda
Dayıyı adana sokaklarında görürsem hakkı rahmetine kavusacak haberı yok ??Dayida para yokda mal varlığı çok fazla allh daha çok versin 80 yaşına gelmiş hala çalışıyor dayim bnm @kadircan4747
roI acBeyler para bana geldi paparaya gecip dağıtıma başlıyorum
Baban 80 yaşındadır?Dayida para yokda mal varlığı çok fazla allh daha çok versin 80 yaşına gelmiş hala çalışıyor dayim bnm @kadircan4747
Allahın beleşçisiBeyler para bana geldi paparaya gecip dağıtıma başlıyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!