İSTEYENİN BİR YÜZÜ KARA VERMEYENİN 2 YÜZÜ KARA EXİ XİYA BAVE KORE TENMİM HA KİM KAŞMER BELLİ PARANIN KOPEGI OLMA BU KADAR ?Para bir kere istenir elli kere değil kaşmer seni yarrrami al para yerine
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İSTEYENİN BİR YÜZÜ KARA VERMEYENİN 2 YÜZÜ KARA EXİ XİYA BAVE KORE TENMİM HA KİM KAŞMER BELLİ PARANIN KOPEGI OLMA BU KADAR ?Para bir kere istenir elli kere değil kaşmer seni yarrrami al para yerine
Serkan ne sen ne cevo işim olmaz ama hakaret olunca iş dğişierSen gevezelık ederken bana mı soruyon dayı cevo babanın oglu heralde yada cukka makınan ????
Şu çakkaldan para ıstemeyın oglum kendını Tony Montana sanıyor amke ?Bende yazıyorum ama show yok @kadircan4747 dayı da onay verdi ona rağmen cevap ta yok cukka da
İşte geldi banka müdürü ???
Ahlak muduru alim. Kufirde anne baba kardes katildimi sinirleniyorum.gunah valla..İşte geldi banka müdürü ???
Herşeye maydonoz olma da önceki mesajları okuCevo bende dahil kimseye birşey vermek zorunda değilsin adamin anasina küfür etme kardeş ayıp kardeş yahu
Okudum onun yaptığına yanlış bosver sen başkasıyla kendini kıyasla ma herkes kendinden sorumluHerşeye maydonoz olma da önceki mesajları oku
Haklisin Dayı cevige haksız diyen yokkiMeto para bir istenir 2 istenir baktın vermio yüzsüzlükle ne gerek var
BenHaklisin Dayı cevige haksız diyen yokki
Vay be 40 yıllık bmw maydanoz da oldu cevabimi aldım sustumHerşeye maydonoz olma da önceki mesajları oku
Cevo gülecek hal bırakmadıBannnnnnn
Takma kafanaCevo gülecek hal bırakmadı
Mesajları okudum da dayı çevo senide tınlamıyor değişik ?Yaşam koçunu acil değiştir bayagı değiştin?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!