Öyle demeyecektin işte direk kullanıcı adını verecektinArkadaş üye olsa eklermisiniz dedim cevap vermedi engelledim başka yazan olursa senin kullanıcı veririm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öyle demeyecektin işte direk kullanıcı adını verecektinArkadaş üye olsa eklermisiniz dedim cevap vermedi engelledim başka yazan olursa senin kullanıcı veririm
as canım adanada sıradan bir günSelamın aleyküm ortalık 56 olmuş gene
Dağıtım yapmadı sahte etkinlik banda yemedi anlamadımBeyler @Mustafa(osmanb60) nerde foruma da girio yazmıyor kim küstürdü irtibatı olan var mı merak ettim.
Palanin yazdığını sonra dan gördüm bende belki yine eklerler diye kendi kullanıcı adımı verdim siz almış siniz dedi. Ondan sonra arkadaşa eklermisiniz dedimÖyle demeyecektin işte direk kullanıcı adını verecektin
Ankara'da dayilari var sanırım rostere kac kere yazmistim tombelekte ban yemediDağıtım yapmadı sahte etkinlik banda yemedi anlamadım
Bu kumar işi paran oldumu adamı vezir eder olmadimi rezil eder paran varken dağıtımı yapacaksın yoksa bende dahil milletin dilinden kurtulamazsinMustafa oyle biri degil di osman da diyordum ama bir gitti pir gitti. Aylar oldu hani gene gelir verirdi ama niyeyse geri donus yapmadi. Hayirdir insallah.
? yukarida yazdiklarina rağmen sana cevap veriyorsa boşver gitsin. Hem suçlu hem güçlü. Yanlış anlaşılmasın bu arkadaş a diğer tarafta yardım için milletten para desteği bile istendi. Tutar önemli değil bende dahil kaç kişi yardimci olduBen farklı bı amacla @Mustafa(osmanb60) yi yazmadım. Muhabbetim vardı para alışverişi yapıyorduk. Özelden konuşuyorduk. Muhabbeti kesti cevap vermio. Foruma gir çık yapıyor. Anlamadım sorun ne ..konuşan var mı onunla
En azından gelip bir açıklama yapsa yine milletin gönlünü alır insanlık hali işi gücü parası olmayabilir canını alacak degilleryaValla vardir birseyi ama ben mesela yanlis anlamayin dagitimlar yapip yapip bir kere yapmayinca insanalri asla ban filan demem.yoktur parasi bazen boyle durumlarda anlayisli olmak gerekir. Ben kotulugunu gormedim .fazla muhabbettim yoktur ama durumu yoktur .
Öyle olursa çok suistimal olur abi mesela atnan eşeği 2 kuruş dağıtıyor sonra gene aynı senaryoValla vardir birseyi ama ben mesela yanlis anlamayin dagitimlar yapip yapip bir kere yapmayinca insanalri asla ban filan demem.yoktur parasi bazen boyle durumlarda anlayisli olmak gerekir. Ben kotulugunu gormedim .fazla muhabbettim yoktur ama durumu yoktur .
Ya muhsinim o atnan ya pekde kaale almamak lazim.onun hicbirseyine katilmam.onu sallaÖyle olursa çok suistimal olur abi mesela atnan eşeği 2 kuruş dağıtıyor sonra gene aynı senaryo
O an sinirlendi oynadı site geç ödedi iptal edip oynadı vs hepsine ok.cevik gibi gelip Sonradan telafi etseler bariÖyle olursa çok suistimal olur abi mesela atnan eşeği 2 kuruş dağıtıyor sonra gene aynı senaryo
Aleyküm selamSELAMIN ALEYKÜM 18 Sayfa mesaj var demek ki işler karışmış.
50 varmiSerkan delikanlı adamdır sözünün eridir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!