Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Anlık Borçlu Olanlar

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Mustafa oyle biri degil di osman da diyordum ama bir gitti pir gitti. Aylar oldu hani gene gelir verirdi ama niyeyse geri donus yapmadi. Hayirdir insallah.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Mustafa oyle biri degil di osman da diyordum ama bir gitti pir gitti. Aylar oldu hani gene gelir verirdi ama niyeyse geri donus yapmadi. Hayirdir insallah.
Bu kumar işi paran oldumu adamı vezir eder olmadimi rezil eder :) paran varken dağıtımı yapacaksın yoksa bende dahil milletin dilinden kurtulamazsin

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Insanlik hali herkesin başına birşey ler gelebilir önemli olan gelip hatani telafi etmek onuda yapamiyorsan bi açıklama yap Özür vs dile. Millet bunu yapmak yerine hala üste çıkmaya çalışıyor

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben farklı bı amacla @Mustafa(osmanb60) yi yazmadım. Muhabbetim vardı para alışverişi yapıyorduk. Özelden konuşuyorduk. Muhabbeti kesti cevap vermio. Foruma gir çık yapıyor. Anlamadım sorun ne ..konuşan var mı onunla

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Valla vardir birseyi ama ben mesela yanlis anlamayin dagitimlar yapip yapip bir kere yapmayinca insanalri asla ban filan demem.yoktur parasi bazen boyle durumlarda anlayisli olmak gerekir. Ben kotulugunu gormedim .fazla muhabbettim yoktur ama durumu yoktur .

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben farklı bı amacla @Mustafa(osmanb60) yi yazmadım. Muhabbetim vardı para alışverişi yapıyorduk. Özelden konuşuyorduk. Muhabbeti kesti cevap vermio. Foruma gir çık yapıyor. Anlamadım sorun ne ..konuşan var mı onunla
?‍♂️ yukarida yazdiklarina rağmen sana cevap veriyorsa boşver gitsin. Hem suçlu hem güçlü. Yanlış anlaşılmasın bu arkadaş a diğer tarafta yardım için milletten para desteği bile istendi. Tutar önemli değil bende dahil kaç kişi yardimci oldu

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Karde
Valla vardir birseyi ama ben mesela yanlis anlamayin dagitimlar yapip yapip bir kere yapmayinca insanalri asla ban filan demem.yoktur parasi bazen boyle durumlarda anlayisli olmak gerekir. Ben kotulugunu gormedim .fazla muhabbettim yoktur ama durumu yoktur .
En azından gelip bir açıklama yapsa yine milletin gönlünü alır insanlık hali işi gücü parası olmayabilir canını alacak degillerya

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Öyle olursa çok suistimal olur abi mesela atnan eşeği 2 kuruş dağıtıyor sonra gene aynı senaryo

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap